Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Britneys nya superkropp

1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Nöje | 22/06/2011 11:37

Sunk-Britney är borta. I sin nya video är popsångerskan snyggare, hetare och fräschare än någonsin.

Det har varit ett par tuffa år för Birtney Spears. Skandaler, rykten och psykbryt har präglat den tidigare så hyllade sångerskans karriär. Sedan kom skivan, den som hela världen väntat på. Höll den måttet? Svaret är ja. Albumet "Femme Fatale" har gjort succé och Britney har precis dragit igång sin megaturné tillsammans med stjärnskottet Nicki Minaj.

I samband med videon till "Till The Worlds Ends", från nya plattan, florerade det envisa rykten. Det påstods att det inte var Britney själv som dansade i videon och att hon dessutom sunkat ner sig rejält. Britney gjorde comeback och hon gjorde det ändå med bravur efter de senaste årens kaos.

Nu slår superstjärnan till en sista gång för att tysta elaka tungor. I sin senaste video till låten "I Wanna Go" är Britney mer vältränad än någonsin. Stenhård konditionsträning och hårda dieter har gett resultat. Spana in Brittans nya superkropp och välmående utseende i teasern för den nya videon nedanför.