Lördag 23 Okt
Stockholm

Britney överlevde New Orleans

Comebacken gick vägen - Britney did it again.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears liv har varit kantat av skandaler och missöden de senaste åren.

Men nu är superstjärnan äntligen tlillbaka.

Under natten till onsdag hade 27-åringen äntligen turnépremiär för sin nya Cirkus-turné i New Orleans. Och enligt de allra första rapporterna från konserten i den amerikanska södern verkar hon ha lyckats.

Den cirkusartade uppvisningen med akrobater, illusionister och inte minst den ökände skvallerbloggaren Perez Hilton på videolänk, fick stort jubel av de 19 000 fansen på plats o arenan medan eld sprutade ifrån scen och explosioner ackompanjerade hitkavalkaden med låtar som Toxic, Baby One More Time, Slave och Piece Of Me.

– Åh, Gud, hon ser fantastisk ut", sa Joshua Matassa, 23 från New Orleans till People, och fortsatte:

– Och showen är ett spektakel. Det ser verkligen ut som en cirkus med tre maneger.

Som krona på verket avslutades succékonserten med förra årets superhit Womanizer medan brandvarningssprinklerna gick igång och vattnet regnade ner över en lycklig Britney Spears.

– Tack så jättemycket, sa Spears medan hon skickade en slängkyss till publikhavet.

– Ha en bra kväll nu!

Konserten markerade en dramatisk återkomst för Britney, och turnén ska nu fortsätta till ytterligare 31 städer. Att turnén också når Sverige framåt sommaren är inte alls omöjligt efter nattens succé.

New York Daily News recensent beskriver det hela:

"Öppningskvällen för Britney Spears Cirkus-turné för den länge så plågade sångerskan ett stort steg framåt på vägen tillbaka från seriös knäppskalle till återfödd popstjärna".

Britney Spears har den senaste tiden levt ett kaosartat liv med uppslitande skilsmässa från Kevin Federline, förlorandet av vårdnanden om sina barn, och den självbekräftade kollapsen som följde därpå.

Men tisdagkvällen blev en storslagen återkomst, där Britney - som kommer från Kentwood bara 16 mil bort från New Orleans - att värma sig i skenet från hemmafansen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela