Hon är störst på Youtube och kändisarnas skräck

Nyheter24 tog ett snack med internets hetaste pingla.


Hon är Youtubes största kvinnliga stjärna och kändisarnas stora skräck. Venetian Princess är imitatören som inte bara är porträttlik artister som Britney Spears, Katy Perry och Miley Cyrus, utan skämtar med dem så smart och snyggt att hennes videor ibland slår förlagorna. Ofta utgår hon från artisternas egna musikvideor och med genomarbetad musik och rigorösa rolltolkningar får hon miljoner tittare.

– Jag tror att jag fått en sådan stor skara för att mina videor är kul och färska. Jag är inte rädd för att larva mig för att få folk att skratta. Jag tror också att man uppskattar att jag lägger ned mycket möda och tid på att göra mina videor. Men trots allt handlar det nog om att folk vill komma bort lite och underhålla sig några minuter bara för att skratta, säger Venetian Princess till Nyheter24.

Den vackra Venetian lyckas nästan alltid fånga kändisens med hjälp av få medel. Det är en lång rada av kändisar som fått se sig härmade. Lindsay Lohan, Katie Holmes, Selena Gomez och Lara Croft blir alla snygga och tvillinglika genom Venetian Princess filter. Till och med Suri Cruise och Don King har hon lyckats kopiera.

– För att likna kändisar använder jag bara smink och peruker. Vissa kan jag likna med ansiktsuttryck. Som att Miley Cyrus putar konstant med läpparna. Det är hennes trademark och turligt nog när jag gör så, med rätt frisyr, liknar jag verkligen henne, berättar Venetian Princess.

Med hjälp av en greenscreen gör hon MTV-videor i Hallmark-klass. Hennes största framgång är en video baserad på Miley Cyrus hit Fly on the Wall där Venitian Princess utmanade tonårsstjärnan om vem som har prenumeranter på Youtube. Media uppmärksammade och med ett stort gräsrotsarbete gick hon om Mileys kanal med tiotusentals prenumeranter. På mindre än en månad fick videon nästan 15 miljoner klick.

– Hela kampanjen var bara för skojs skull och ingen personlig attack. Det är bara ett sätt för mig att representera internets alla talanger. Jag hoppas att jag kan inspirera andra att bli mer kreativa och göra videor.

Nyheter24:s läsare har något att se fram emot då Venetian Princess lovar att ta sig an några av de populäraste kändisarna på Nöjesfliken.

– Jag brukar göra parodier av musikartister för att det är min niche. Jag väljer också kändisar som jag vet att jag kan likna. Lady Gaga och Lily Allen är definitivt några jag kommer att skoja med, säger Venetian Princess till Nyheter24.

Venetians Princesses bästa videor:

Britney Spears - Womanizer:

Miley Cyrus Vanity Fair contest:

Cyrus-utmaningen:

Katy Perry - I Kissed a Girl

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.