Deltagare i Så mycket bättre
1 av 2
Så mycket bättre - Foto: Christine Olsson / SCANPIX
E-type
2 av 2
E-type - Foto: Linus Hallsénius/TV4

"Var Martin-mobbning"

E-Type berättar öppet i "Så mycket bättre" om sina stora sorger och om sin långa karriär. Men han är inte nöjd med hur han framställs.


Mer om Så mycket bättre

Förra årets upplaga gjorde stor succé då September, Plura, Petter, Lill-Babs, Lasse Berghagen, Thomas Di Leva och Christer Sandelin tolkade varandras låtar och talade öppet om sina karriärer.

I år deltar Laleh, Mikael Wiehe, Timbuktu, Eva Dahlgren, E-Type, Tomas Ledin och Lena Philipsson. Låtarna från programmet har dominerat svenska iTunes.

Under lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" fick vi se hur Martin "E-Type" Eriksson  blev märkbart tagen och rörd över sina kollegors tolkningar av hans låtar. Men till Nyheter24 säger han att det inte är helt sant.

- Det är lite överdrivet att jag tycker det är så stort att höra de andras tolkningar hela tiden. Lite tjatigt kan jag tycka och lite Martin-mobbning sådär men det kan jag bjuda på, säger han.

Berättar om sin stora sorg

Men i det stora hela tycker han att det är ett bra program.

- Det är trevlig stämning och vackra färger och bra musik. Jag längtar lite tillbaka till Gotland och jag skulle gärna göra det igen.

Under middagen berättar E-Type om den stora sorgen och saknaden efter sin mamma. Men E-Type själv hade inga problem att öppna sig.

- Jag är ju sån som person, jag gillar att berätta saker som jag kanske inte borde. Efter några bira så är jag som en öppen bok. Men jag ångrar ingenting. Och är det så att någon berättar lite för mycket så känner jag bara att det blir roligare för tevetittarna, säger han.

Tung början

I början av programserien var det däremot lite tyngre. Han hade nämligen varit ute på turné strax innan och var sliten efter det.

- Jag tycker man kan se det i mina ögon att jag inte var helt i balans men efter ett par dagar gick det mycket bättre.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!