Tina Turner är tillbaka

Åtta år efter farvälturnén är det dags igen. Tina Turner är tillbaka.


Cher. Kiss. Phil Collins. Ja, Tina Turner är inte den enda som gjort en farvälturné för att sedan komma tillbaka. Och nu är det dags. Åtta år efter hennes så kallade farvälturné är superdivan tillbaka. Turner som fyller 69 nästa månad sparkade igång sin 36:e turné i onsdags i Kansas City, USA.

– Det slutade aldrig. Folk vill se dig live. Till och med Sophia Loren frågade mig "När ska du börja arbeta igen? Du föddes med en gåva. Du har ett ansvar." Hon fick det att kännas som en plikt. De där italienarna arbetar i evighet, sa Tina Turner skämtsamt enligt Perez Hilton.

Med sin farvälturné inkasserade Tina Turner hela 100 miljoner dollar. Det blev därmed en av de mest framgångsrika turnéerna i världen någonsin. Frågan är om hon kan slå sitt gamla rekord.

Se Tinas sjunga loss i Kansas:

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

1 timme sedan
Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

1 timme sedan
Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

1 timme sedan
I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.