Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aretha Franklin + Tina Turner =bråk

- 12/10/2008, 08:58 -

Vi har väntat på det länge. En catfight mellan überdivor. Aretha Franklin och Tina Turner är först ut.

Har du någonsin undrat vem som skulle vinna ett bråk mellan Tina Turner och Aretha Franklin? Ja, hittills har väl svaret varit den senare. Men som tur är handlar det här varken om fysisk styrka eller vikt. För catfighter mellan divor utkämpas i media. Och nu är det dags för de båda musikaliska tungviktarna att göra upp.

Allt började med ett sårat ego. När Beyoncé vid Grammisgalan kallade Tina Turner för "drottningen" reagerade souldrottningen Aretha starkt.

"Jag vet inte vems tår jag har trampat på eller vems ego jag har sårat mellan Grammis-arrangörerna och Beyoncé. Hur som helst, är det här ett billigt kontroversiellt reklamtrick", skriver Aretha Franklin i ett uttalande enligt Celeb News Wire.

Ingen snor drottningens krona alltså. Men Tina Turner var inte heller hon sen med att svara:

"Aretha har alltid varit sån. Vi har alltid accepterat det från henne. Hon är drottningen av soul och jag är drottningen av rock'n'roll. Det fanns så många kungar och drottningar den kvällen. Hennes ego måste vara så stort att hon tror att hon är den enda. Det är så drottningar är".

Aretha svarade:

"Jag trodde aldrig att hon skulle sjunka så lågt för att sälja några extra biljetter. Jag förstår och vet att det går dåligt när det kommer till biljettförsäljningen. Men jag hade verkligen satt henne i en annan klass - högre än så... Slutligen, ingen har varit mer ödmjuk och anspråkslös än mig och jag är självsäker nog att vara sådan, till skillnad från några andra.", skriver Celeb News Wire.

Hela det här skriker alltså "MEOW" och fortsättning lär följa.

Skrivet av: