Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Per Gessle spelar i Halmstad

- 13/03/2009, 17:45 -

Popkungen från Halland ska ge sig ut på en stor Europaturne.

Per Gessle drar ut på en stor Europaturne i april. Där ska han spela i elva länder med avslutning i Stockholm. Men på vägen kör han en spelning i hemstaden Halmstad. Vid tidigare hemmaplans-spelningar har det blivit en enorm uppslutning och galen stämning i Nissans pärla. Den 8 maj smäller det. och biljetterna släpps den 18 mars.

I ett pressmeddelande berättar Per Gessle om sin glädje.

"Jag ser verkligen fram emot den här turnén runt om i Europa. Det är nån sorts 50-års-present till mej själv att spela favoriterna från hela min engelska låtskatt. Ambitionen är att få ihop ett gitarr-baserat power-pop-set specialskräddat för klubbscenerna! Det blir massor av Roxette-låtar jag inte sjungit sen demo-inspelningrna men också favoriter från ”Son of a Plumber”, ”The world according to...” och ”Party Crasher” såklart. Och varför inte en glad cover?

Extra fantastiskt skoj är att vi lyckats klämma in en Halmstad-spelning innan bandet går upp i rök efter de två giggen 9 & 10 maj på Cirkus i Stockholm (då andra plikter kallar för mina eminenta musikanter). Fredagen den 8 maj står vi vid ena handbollsmålet i Sporthallen i min hemstad och drar igång. Att spela i Halmstad får alltid hjärtat att klappa lite extra."

Per Gessle - Här Kommer Alla Känslorna

Skrivet av: