Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Is this it?

- 11/03/2009, 23:11 -

Michael Jackson utökar turnén.

Han må vara känd som Wacko Jacko, och hett villebråd för fotografer som vill få en bild av hans sargade ansikte. Men Michael Jackson drar fortfarande folk. I sommar är det dags för hans sista turné någonsin, This is it!, med tio konserter enbart i London. Och intresset är vansinnigt stort.

Sidan som säljer biljetterna kraschade på en gång när försäljningen startade i morse, och de ivriga inbjudna förköparna välkomnades av en skylt som berättade att det var en kvarts väntetid. Men för många resulterade inte väntan i något.

Köparna är speciellt inbjudna fans som fått lösenord till biljettsidan. Två timmar efter att sidan öppnade fick de mail som uppmuntrade dem att fortsätta försöka, eftersom det fortfarande fanns biljetter kvar. Plötsligt började det nämligen dyka upp fler och fler speldatum på sidan, utöver de tio som det först sagts. "This is it!" som turnén heter levde inte riktigt upp till sitt namn.

Tjugo nya datum har lagts till Michael Jacksons avskedsturné, och fortfarande är det möjligt att det tillkommer fler datum, skriver Rolling Stone Magazine. Allmänheten får börja köpa biljetter på fredag. Om det finns några kvar.

Skrivet av: