Torsdag 1 Dec
Stockholm

"Jag vill inte vara med på loserturnén"

Lars förklarar sin plan med Idol.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I går försökte deltagaren Lars medvetet försökte ta sig ur tävlingsprogrammet genom att bjuda på en humorshow. Först för alla avslöjade han då för Nyheter24 hur han planerat sin tevekupp hela veckan.

På sin blogg förklarar han nu varför han inte vill bli utröstad de närmaste gångerna. Blir han det måste han nämligen åka på en turné tillsammans med de andra utröstade idolera. Något som han benämner som en "loserturné".

Dessutom ger han ytterligare en känga till produktionen. I slutet av varje utröstning ska den Idoldeltagare som tvingas lämna programmet sjunga en avskedslåt. "Förnedringsteve" kallar Lars det. Han beskriver det som att det inte är respektfullt att TV4 drar upp deltagarna för att "se allvarliga och deprimerade ut" i det sista momentet.

Juryn börjar bli allt mer irriterad på Lars Eriksson. Laila Bagge sa i går rakt ut att Lars tar upp platsen för någon annan som hellre skulle vilja vara där.

Men Lars planerar alltså att stanna kvar.

Idoldeltagaren avslutar inlägget med att skriva: "Vi börjar bli få nu, men vi har så roligt tillsammans och vi får vara med om så många olika saker så jag bara är tacksam och har kul. It's niice :d"

Se Lars framträdande här:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.