Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Är det här verkligen Eurovisions bästa låt?

- 10/05/2013, 08:56 -
Danmark tippas ta hem segern.
1 av 3

Danmark tippas ta hem segern.

Faksimil Youtube

Det med bidraget Only teardrop.
2 av 3

Det med bidraget Only teardrop.

Faksimil Youtube

Hack i häl följer Ukraina.
3 av 3

Hack i häl följer Ukraina.

Faksimil Youtube

Danmark tippas ta hem vinsten i Eurovision. Vad tycker du om bidraget "Only teardrop" - är det värt en första placering?

"Jätten" Igor Vovkovinskiy skulle hjälpa Ukraina till en vinst i Eurovision. Men enligt spelbolaget Unibet får landet se sig slagna av våra grannar i Danmark. Det är danska Emmelie DeForrest och bidraget "Only Teardrops" som nu står i låga oddset 2,25 att vinna Eurovision 2013 den 18:e maj. 

Därefter kommer Ukraina som spelas till 6,50 gånger pengarna.

– Danmark genom Emmelie DeForrest och Only Teardrops har det klart starkaste bidraget i årets startfält. Det är något av en dansk Shakira som våra grannar i väst har skickat till finalen, och vi har även sett att våra spelare gillar bidraget vilket brukar vara ett tecken på att det kan gå långt, säger Jonas Nilsson, pressansvarig på Unibet.

Ingen succé för Sverige?

Enligt bettinglistorna ser Sveriges bidrag "You", som framförs av Robin Stjernberg, inte ut att lura i den absoluta toppen vid finalen. 

– Robin Stjernberg kunde åkt redan i sin deltävling men klarade sig vidare till final där han överraskande gick och vann. Den internationella juryn gillade Robins bidrag vilket talar för att han kan nå en framskjuten placering även i Eurovision-finalen, men mot det danska bidraget står han sig slätt, säger Jonas Nilsson.

Lyssna på Danmarks bidrag här:


Ukrainas bidrag lyssnar du på här: