Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

”Kent kapitaliserar på både feminismen och Twitters framgångar”

- 24/03/2014, 14:50
Det senaste om musik, och en hel del mer.

Det senaste om musik, och en hel del mer.

Chris Martin från Coldplay är ny coach i amerikanska The Voice vilket får Marcus att börja koka av ilska. Hajpade Temples får sig en släng av sleven och degraderas till att vara ett Beatles-coverband och trots att tonen är munter så diskuteras hat och avundsjuka i veckans avsnitt.

Efter flera veckor på musikalisk upptäcksfärd i nya spännande elektroniska landskap har återigen poddarna landat i gubbrocken. De ställer sig frågan vad som kommer att bli gubbrock i framtiden? Vilken musikstil som är stor i dag kommer att ha samma kulturella status som gubbrocken om 20 år? 

Och hur blir det när rapparna blir gamla? 

Går det att rappa med löständer och åderbrock? Det är många mysterier som blir lösta i veckans avsnitt. 

Giganterna Kent har gått ut med bilder på kommande skivomslag som hintar om att albumet kommer att heta ”Tigerdrottningen” och ha ett tecknat omslag. Dessutom lanserar bandet en egen festival med namnet #Kent. 

Tips på de de bästa musiksläppen

En vän med en pod undrar om Kent försöker kapitalisera på den unga feministiska serietecknarvågen och om de precis har upptäckt Twitter. Dessutom berättar Ben om en rockmemorbilia som får honom att framstå som en psykopat. Vad är det han har köpt egentligen? 

Självklart blir det fullt med musiktips på de senaste och bästa släppen. 

Om du undrar något eller vill tips om något så tveka aldrig på att höra av dig till envanmedenpod@gmail.com 

Lyssna på veckans avsnitt här:


Lyssna på musiken från veckans avsnitt här.