Ison Glasgow, Silvana Imam, Sebbe Staxx, Adam Tensta, Felipe "Fille" Leiva Wenger och Gnučči är de som ska scouta fram Sveriges nästa rapstjärna.
Ison Glasgow, Silvana Imam, Sebbe Staxx, Adam Tensta, Felipe "Fille" Leiva Wenger och Gnučči är de som ska scouta fram Sveriges nästa rapstjärna. - Foto: Frida Vega

Sebbe Staxx och Silvana Imam ska hitta nästa stora rapstjärna

Drömmer du om att bli nästa stora rapstjärna? Bra!


Är du Sveriges nästa raptalang? Då kan du söka till tävlingen Nästa Nivå. 

Fyra talanger ska scoutas fram, och årets Nästa Nivå-team utgörs av Silvana Imam, Sebbe Staxx, Ison & Fille, Gnučči och Adam Tensta. Tensta har varit värd för Nästa Nivå sedan starten 2013. 

Studio i Paris 

Blir du uttagen så väntar en livestudio i Paris där du får spela in nya låtar från scratch. Dessutom kommer du att coachas i livet som artist av Sveriges främsta hiphopstjärnor.

 – Hiphop har på senare år blivit Sveriges största och viktigaste musikgenre. Att som aktiva artister sluta upp gemensamt bakom morgondagens stjärnor och kunna erbjuda coachning och gemensamt musikskapande i Red Bull Studios Paris känns som en självklarhet för alla inblandade, säger Adam Tensta i ett pressmeddelande.

Så söker du

Det går att söka till Nästa Nivå fram till den 31 mars, genom att ladda upp en Youtube-film på dig själv när du antingen rappar eller sjunger på Nästa nivås hemsida.  

Joy, som medverkade i Nästa Nivå 2013, framför sin låt "Kattliv" på P3 Guld:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

1 timme sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.