Marit Bergman släpper nytt

Marit Bergman släpper äntligen nytt album trots allt.


Hon sa att hon kanske aldrig mer skulle släppa ett album - Marit Bergman. Det uttalandet blev det inte mycket av. För nu gör hon just det. Släpper ett nytt album alltså.

– Jag vet att jag sa att jag kanske aldrig skulle släppa ett till album igen. Men det är någonting med det här med att släppa en låt i månaden som fick mig att fundera. Jag har skrivit så galet många låtar det här året. Efter ett tag började jag tänka, skulle inte den här och den här låten funka väldigt bra tillsammans? Idéen om ett album började växa och här är vi, säger Marit Bergman

The tear collector som skivan heter, kommer att innehålla 14 låtar och släpps den 25 mars i nästa år.

Livespelning i New York:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.