På lördag intar Snoop Lion scenen på Liseberg.
1 av 5
På lördag intar Snoop Lion scenen på Liseberg. - Foto: DLM Press / Wess Jean-Francois
Snoop tittar på serien av historiska skäl.
2 av 5
Snoop tittar på serien av historiska skäl. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
Snoop Dogg.
3 av 5
Snoop Dogg. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
År 2007 uppträdde Snoop Dogg tillsammans med P Diddy på Globen i Stockholm. När stjärnan senare skulle gå på sin egen efterfest blev han snuvad på konfekten. Polisen grep nämligen Snoop och misstänkte honom för ringa narkotikabrott. Snoop slapp böter eftersom åklagaren la ner ärendet.
4 av 5
År 2007 uppträdde Snoop Dogg tillsammans med P Diddy på Globen i Stockholm. När stjärnan senare skulle gå på sin egen efterfest blev han snuvad på konfekten. Polisen grep nämligen Snoop och misstänkte honom för ringa narkotikabrott. Snoop slapp böter eftersom åklagaren la ner ärendet. - Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews
Snoop Dog växte upp och in i drogträsket. Han livnärde sig på att sälja droger och har vid ett flertal gånger skakat galler
5 av 5
Snoop Dog växte upp och in i drogträsket. Han livnärde sig på att sälja droger och har vid ett flertal gånger skakat galler - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Snoop Dogg togs av polis – för drogtest

Rapparen togs av polisen i Uppsala.


Rapstjärnan stoppades efter sin konsert på Stadsträdgården i Uppsala i går.

När Snoop Dogg åkte med bil stoppades han i polisens stickprovskontroll.

– Han medtogs för kroppsvisitering. Det togs urinprov och han är misstänkt för ringa narkotikabrott, säger Marcus Svensson, länsvakthavande befäl hos Uppsalapolisen, till Expressen.

Hans inställning till droger är ökänd och Snoop har tidigare gripits för drogrelaterade brott. Enligt polisen hade man inte fått tips om att stjärnan var påverkad innan kontrollen.

BILDKÄLLA

Expressen skriver att gangstarapparen inte hindras från att resa vidare till nästa konsert, som är på söndag kväll i Batumi i Georgien.

– Utredningen kan ta ett par veckor. Eftersom det handlar om misstanke för ringa narkotikabrott finns inget reseförbud, säger Marcus Svensson, till tidningen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.