Blev knivhuggen av bandkamraterna

Spelade sin gitarr för dåligt.


ITALIEN, Sångerskan i det gothiska bandet ansåg att gitarristen spelade för dåligt - och attackerade honom med knivhugg.

Det var i lördags kväll som det italienska gothbandet repade i den lilla staden Sestri Ponente. Den 16-åriga bandmedlemmen fick utstå 50 knivhugg av sångerskan och hennes bror, som spelade bas, bekräftade polisen tidigare i dag.

I6-åringen ligger fortfarande på sjukhus men hans tillstånd var inte kritiskt.

Den 18-åriga sångerskan, Cristina Balzano, och hennes 16-åriga bror arresterades för mordförsök.

– Motivet var, hur absurt det än låter, att min klient inte spelade tillräckligt bra för att tillfredställa de andra två medlemmarna i bandet, säger offrets advokat, Giuseppe Maria Muscolo.

Polisen upptäckte också att den misstänkte 16-åringen bara några dagar innan skrev till offret att han planerade en "liten trevlig begravning" för honom.

Medan den 16-åriga brodern påstår att endast systern är skyldig till dådet, menar den artonåriga sångerskan att hon försökte rädda offret från att ta livet av sig självt.

Den knivhuggna bandmedlemmen har dock pekat ut båda personerna som skyldiga till händelsen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

1 timme sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

1 timme sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

1 timme sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.