Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robyn vill inte leva som Madonna

Nöje | 11/10/2008 14:22

Robyn: Att leva som Madonna skulle kväva mig.

Det började med att Robyn surnade till på alla regler som följde med att vara förband under Madonnas Sticky And Sweet tour i Europa. Man fick inte närma sig Madonna, inte prata med Madonna och framför allt, inte ta några foton.

– Som om jag skulle springa efter Madonna och be om autografer, sa Robyn och fortsatte:

– Min mardröm är att bli en Madonna, en artist som alltid jagar nya trender, en artist som inte är trygg i sin egen kreativa process, säger Robyn i tidningen Filter.

Efter att nyheten passerat New York Post och vidare ut i cyberspace har Robyn nu valt att kommentera uttalandet. Hon säger att hon och Madonna skiljer sig i sina mål och skapande.

– Jag vill bli lämnad ensam i min kreativa process. Jag kan tänka mig att hon har ett flertal personer som hjälper henne. Personer som bevakar varje steg hon tar. Madonna klarar att jobba så, men för mig skulle den pressen bli en börda.

Robyn skriver att hon hemma i Sverige kan gå ner och köpa mjölk i bara mässingen. Och det är så hon vill fortsätta leva, enligt Perez Hilton.

Se Robyn framföra O´baby live

Skrivet av: