Måndag 27 Sep
Stockholm

Här är årets sämst klädda kändisar

Från Rita Ora till Nicki Minaj och Kim Kardashian – årets absolut sämst klädda stjärnor är ingen syn... eller?
1 av 18
Från Rita Ora till Nicki Minaj och Kim Kardashian – årets absolut sämst klädda stjärnor är ingen syn... eller?. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Det är inget snack om saken – Elle Fanning är en av Hollywoods absolut sämst klädda stjärnor. Antingen har hennes stylist något otäckt och ouppklarat trauma som ekar 1970-tal, eller så ogillar hon bara sin klient.
2 av 18
Det är inget snack om saken – Elle Fanning är en av Hollywoods absolut sämst klädda stjärnor. Antingen har hennes stylist något otäckt och ouppklarat trauma som ekar 1970-tal, eller så ogillar hon bara sin klient. Foto:
Hipster, sexig, präktig eller cool – hur Chloe Sevigny än försöker göra så blir det alltid lite fel. Ett plus i kanten för latex-klänningen dock, trots att det inte gick hela vägen.
3 av 18
Hipster, sexig, präktig eller cool – hur Chloe Sevigny än försöker göra så blir det alltid lite fel. Ett plus i kanten för latex-klänningen dock, trots att det inte gick hela vägen. Foto:
Säg hej till Helena Bonham Carter, kvinnan som har ett evighetskontrakt med alla listor som handlar om årets sämst klädda kändisar. Carter har nämligen varit det i ungefär 20 år, och verkar inte ha några planer på att sluta.
4 av 18
Säg hej till Helena Bonham Carter, kvinnan som har ett evighetskontrakt med alla listor som handlar om årets sämst klädda kändisar. Carter har nämligen varit det i ungefär 20 år, och verkar inte ha några planer på att sluta. Foto:
Kat Graham har väl mest visat att hon totalt saknar stil och formkänsla.
5 av 18
Kat Graham har väl mest visat att hon totalt saknar stil och formkänsla. Foto:
Det finns bara en förklaring till Nicki Minajs plågsamma klädsel: hon inleder varje morgon med att titta in i spegeln och viska: Spegel, spegel på väggen där, säg vad som fulast i världen är?
6 av 18
Det finns bara en förklaring till Nicki Minajs plågsamma klädsel: hon inleder varje morgon med att titta in i spegeln och viska: Spegel, spegel på väggen där, säg vad som fulast i världen är?. Foto:
Lady Gaga har visat upp sig i den ena kreationen fulare än den andra. Och just som man frågar sig vad det är för fel på en t-shirt och en kjol – ja, då visar Gaga upp sig i det och skrämmer slag på halva planeten.
7 av 18
Lady Gaga har visat upp sig i den ena kreationen fulare än den andra. Och just som man frågar sig vad det är för fel på en t-shirt och en kjol – ja, då visar Gaga upp sig i det och skrämmer slag på halva planeten. Foto:
Lady Gaga...
8 av 18
Lady Gaga... Foto: Stella Pictures / PacificCoastNews.com
Är det någon tant i serien "Dallas"? Nej, det är bara Kelly Osbourne. Nu med vingar.
9 av 18
Är det någon tant i serien "Dallas"? Nej, det är bara Kelly Osbourne. Nu med vingar. Foto: Stella Pictures / Chris DELMAS
Kelly Osbourne i en skräckblus med motivet som vi bara kallar för tantmedaljong.
10 av 18
Kelly Osbourne i en skräckblus med motivet som vi bara kallar för tantmedaljong. Foto: Stella Pictures / Enrique RC, PacificCoastNews.com
Kelly Osbourne i röd skinnklänning, rymdbrillor och lila läppar. Vi har nog aldrig sett något så osmickrande någonsin.
11 av 18
Kelly Osbourne i röd skinnklänning, rymdbrillor och lila läppar. Vi har nog aldrig sett något så osmickrande någonsin. Foto: PacificCoastNews / Awais
Rita Ora. I så katastrofala kläder att ens ögon självantänder och aldrig slocknar.
12 av 18
Rita Ora. I så katastrofala kläder att ens ögon självantänder och aldrig slocknar. Foto:
Rita Ora gör sin bästa Mupparna-imitation.
13 av 18
Rita Ora gör sin bästa Mupparna-imitation. Foto: Goff Photos LLP / KGC-296
Oj, där var visst artikelförfattaren på röda mattan. Konstigt...
14 av 18
Oj, där var visst artikelförfattaren på röda mattan. Konstigt... Foto: Stella Pictures
Florence Welch älskar att dyka upp på fester och förvirra människor så att de tror att hon är en lampskärm.
15 av 18
Florence Welch älskar att dyka upp på fester och förvirra människor så att de tror att hon är en lampskärm. Foto: Stella Pictures
Kim Kardashians år har varit kanon på flera sätt – hon har hittat lyckan i form av Kanye West och massa annat kul. Men hennes klädsel har totalt flippat. Allt läder och latex är inte klädsamt.
16 av 18
Kim Kardashians år har varit kanon på flera sätt – hon har hittat lyckan i form av Kanye West och massa annat kul. Men hennes klädsel har totalt flippat. Allt läder och latex är inte klädsamt. Foto: Stella Pictures
Kim Kardashian? Läderlappen? Vi vet inte längre.
17 av 18
Kim Kardashian? Läderlappen? Vi vet inte längre. Foto: Stella Pictures
Snygg klänning.
18 av 18
Snygg klänning. Foto: Stella Pictures

För hipster, för präktig, för överklädd och för underklädd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kändisar som tidigare platsat på listan

Ett år av paparazzibilder har passerat. Likaså, ett år av dålig känsla för stil.

Elle Fanning verkar behöva en ny stylist, Chloe Sevigny kanske inte är en fashionista trots allt och det är nog dags att Nicki Minaj bestämmer sig för vilken stil hon ska ha. Kim Kardashian klär sig allt bättre sen hon blev tillsammans med Kanye West - men kan det ha något att göra med att han bland annat jobbar som designer? 

Gå vidare i bildspelet för att se årets sämst klädda kändisar. 


Kommentera
Kopiera länk
Dela