Stockholm

Konflikten mellan Carolina Gynning och Anja Lundqvist – mitt under inspelningen

. Foto: Skärmavbild/SVT/Stjärnorna på slottet

Två av profilerna i 2023 års upplaga av Stjärnorna på slottet är Carolina Gynning och Anja Lundqvist. I en intervju med Nyheter24 berättar konstnären om varför det blev dålig stämning mellan dem under inspelningen.


Läs mer

2023 års upplaga av SVT:s succéprogram Stjärnorna på slottet lider mot sitt slut. I år har tittarna fått följa profilerna Pia Johansson, Lars Lerin, Anja Lundqvist, Jon Henrik Fjällgren och Carolina Gynning när de har lärt känna varandra på Bäckaskog slott, och programmet har bjudit på både gråt och skratt. 

Är du nyfiken på deltagarna i Stjärnorna på slottet? Här kan du exempelvis läsa allt du vill veta om Anja Lundqvist och här kan du få reda på mer om Jon Henrik Fjällgren

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Carolina Gynnings ord om Pia Johansson – efter Stjärnorna på slottet: "Så jävla rolig"

De flesta av deltagarna kände inte varandra sedan innan, och i en intervju med Nyheter24 avslöjar Carolina Gynning vad hon tyckte om sina Stjärnorna på slottet-kompanjoner. 

Det visar sig att den som överraskade henne mest i gänget var komikern Pia Johansson. 

– Pia är ju så jävla rolig. Jag skrattade så att jag låg dubbelvikt varje dag. Hon har såna jäkla one-liners och det gör att vilken sorglig berättelse eller trauma som helst blir kul när hon gör om det, säger Gynning och tillägger: 

– Det var väldigt mycket som berörde mig. Alla hade extremt fina historier och mycket spännande saker att höra om. 

Carolina Gynnings tårar – efter Jon Henriks känslosamma ord: "Bröt ihop"

Under Jon Henrik Fjällgrens dag blev det känslosamt. Foto: SVT/Stjärnorna på slottet

Men något som berörde konstnären lite extra var artisten Jon Henrik Fjällgrens berättelse, som fick henne att brista ut i gråt.

– På Jon Henriks dag bröt jag verkligen ihop, för att jag kände sån sorg över det han varit med om. Han har haft såna mobbare, både för att han är same och för att han har en mörkare hudfärg. Det berörde mig så mycket, hur barn kan vara så elaka. Det fick mig att verkligen bryta samman. 

Carolina Gynning berättar att, för hennes egen del, var det allra jobbigast att prata om sin barndom i programmet. 

– Sen känner jag att det också finns mycket glädje. Och jag försöker ändå se att allt kan bli bättre och att man kan vända något väldigt sorgligt till något positivt bara man jobbar med sig själv, så jag känner ändå att det finns mycket hopp. 

Orden om Anja Lundqvist under Stjärnorna på slottet: "Dålig stämning"

Både Anja och Carolina har visat sig vara riktiga tävlingsmänniskor. Foto: SVT/Stjärnorna på slottet

Stjärnorna på slottet 2023 har med andra ord både levererat ljusglimtar och hjärtskärande berättelser. Men en av de stunder som Carolina Gynning mest ser fram emot att se på tv-rutan var de tävlingar och aktiviteter som deltagarna ägnade sig åt. 

– Jag ser mest fram emot att se alla tävlingar där jag är totalt galen och eftersom jag bara vill vinna, för det blir väldigt kul. 

Carolina Gynning är med andra ord en riktig vinnarskalle. Men blev det dålig stämning någon gång under programmet? 

– Det blev dålig stämning mellan mig och Anja eftersom hon också är en vinnarskalle, säger Carolina Gynning med ett skratt och tillägger: 

– Men vi har kommit över det idag. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.