Nyheter24 har tagit reda på allt du vill veta om Melloaktuella Loulou Lamotte
Nyheter24 har tagit reda på allt du vill veta om Melloaktuella Loulou Lamotte - Foto: Jonas Ekströmer och Adam Ihse/TT

Allt om Loulou LaMotte: Hennes karriär, familj och förmögenhet

Du har tidigare hört henne i Mello, både i grupp och som bakgrundssångerska. Loulou LaMotte gör nu solodebut i Melodifestivalen 2023. Undrar du var hon bor? Hur familjesituationen ser ut? Hur förmögen hon är? Då har du kommit rätt, för vi har tagit reda på allt.


Loulou LaMotte är sångerska och har tidigare deltagit i Melodifestivalen tre gånger. Två gånger som bakgrundssångare med bland andra Oscar Zia och även bakom John Lundvik när han vann hela Melodifestiavlen 2019 med låten "Too late for love". 2019 bildades gruppen The Mamas där Loulou LaMotte är en del av en trio. 

I Melodifestivalen 2023 tävlar hon ensam för första gången med låten "Inga sorger". 

Info om Loulou LaMotte: Uppväxt, ålder, boende

Loulou LaMotte föddes 16 april 1981 i Malmö, således är hon 41 år. Hon döptes till Stephanie Louise Caroline Nodin, och tog senare i livet efternamnet LaMotte. 

Idag är hon bosatt i ett hus i Röstånga i Malmö.

Har Loulou LaMotte familj?

Enligt flera källor på internet och hennes egna sociala medier är Loulou LaMotte sedan 2022 gift med maken Jan Marcel Strub och har två barn. En son som heter Marvin och en dotter som heter Millie Mae.

I bostaden är både Loulou LaMotte och maken Jan Marcel Strub skrivna. 

Är Loulou LaMotte släkt med Joakim Lamotte?

Enligt de uppgifter Nyheter24 tagit del av är Loulou LaMotte och Joakim Lamotte inte släkt. Loulou hette vid födseln Nodin och har senare i livet tagit efternamnet LaMotte, som härstammar från Frankrike. Varför Joakim Lamotte delar samma efternamn förtäljer inte informationen. 

Hur mycket tjänar Loulou LaMotte?

Enligt Skatteverkets uppgifter så hade Loulou LaMotte en förvärvsinkomst på 352 200 kronor för inkomståret 2021. Loulou LaMotte är även verksam i ett företag som är skrivet på adressen, som heter Loulou LaMotte Music AB. Men det saknas uppgifter om företagets ekonomi. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.