Lovisa Worge pojkvän
Var håller Lovisa Worge hus? - Foto: lovisaworge/Instagram

Lovisa Worge har försvunnit från Instagram – nu berättar hon vad som hänt: "Vi har..."

Under den senaste veckan har Lovisa Worge lyst med sin frånvaro på Instagram och TikTok. Under söndagen delade hon en bild på sin pojkvän och berättade vad det är som hänt.


Livet rullar sannerligen på för Lovisa Worge

Lovisa är inte längre bara Bianca Ingrossos högra hand och en av landets mest inflytelserika influencers. Nej nu är hon även en entreprenör av rang då hon under förra året klev in i smyckesföretaget ANI Jewels. 

Företaget har dock mött en del kritik då konsumenterna hävdat att de smycken som de köpt rostat, bytt färg eller gått sönder.

Lovisa och Bianca. Bildkälla: Instagram

Utöver att jobba och vara en baddare på sociala medier är det ju nu så att Lovisa träffat sig en käresta. Det var under förra sommaren som norrmannen Gullek Nilsen och Worge sprang in i varandra och blev störtkära.

På TikTok avslöjade Lovisa Worge tidigare i veckan att hon och pojkvännen har skaffat matchande tatueringar. De båda gjorde ett varsitt rött hjärta på handleden. 

"Nu kan han inte göra slut med mig", skrev hon till videon. 

Lovisa Worge syns inte till på Instagram

Under den senaste veckan har Lovisa lyst med sin frånvaro på bland annat Instagram och TikTok. Detta har fått många följare att undra var hon tagit vägen. 

Under söndagen delade hon därför en bild på sin pojkvän och berättade vad det är som hänt. 

Lovisa Worge och pojkvännen är sjuka. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Båda två har nämligen åkt på corona. 

"Vi har legat hemma sjuka i covid hela helgen. Därav min dåliga uppdatering. Mår lite bättre idag men jag kan inte minnas sist jag var så här sjuk. Glad över att vi blev sjuka samtidigt. Har bästa sällskapet", skrev hon. 

Då säger vi helt enkelt: Krya på er!

Här kan du läsa mer om Lovisa Worge – hennes jättelön, den otroliga karriären, vänskapen med Bianca Ingrosso och så klart mer om hennes kärleksliv.

Älskar du allt som har med kändisvärlden och våra största influencers att göra? Då bör du spara in podden "Sanning & konsekvens". 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!