Under Mark Levengoods dag i "Stjärnorna på slottet" fick deltagarna testa hypnos
Under Mark Levengoods dag fick deltagarna testa hypnos. - Foto: Skärmavbild/"Stjärnorna på slottet"/SVT

Caroline af Ugglas om hypnosen i Stjärnorna på slottet: “Jag var naken”

Under Mark Levengoods dag i “Stjärnorna på slottet” fick deltagarna testa på hypnos, och det blev minst sagt fnissig stämning bland deltagarna. Men alla stjärnor hade inte samma upplevelse av aktiviteten. Det berättar Caroline af Ugglas för Nyheter24.


Stjärnorna på slottet” 2024 sänds just nu på SVT, och spelades som vanligt in på vackra Bäckaskog slott. I årets upplaga är det Mark Levengood, Marcus Samuelsson, Pernilla Wiberg, Caroline af Ugglas och Sanna Nielsen som öppnar upp sig om sina livshistorier på bästa sändningstid. 

Får kändisarna i Stjärnorna på slottet betalt? Här är SVT:s svar

"Stjärnorna på slottet" 2024 

Programmets koncept går ut på att varje stjärna får en egen dag där de under dagens alla måltider fördjupar sig i deras liv och karriärer. Det är kocken Frida Ronge som står för maten, och dagen brukar även innefatta någon form av aktivitet. 

Stjärnorna på slottet-kocken om stora utmaningen: "Problem"

Hypnosen i "Stjärnorna på slottet" – Caroline af Ugglas berättar

Pernilla Wiberg och Sanna Nielsen hade svårt att hålla sig för skratt. Foto: "Stjärnorna på slottet"/SVT

Det var under Mark Levengoods egna dag i “Stjärnorna på slottet” som hypnos stod på schemat. Och hypnosen bestod delvis av att stjärnorna skulle föreställa sig de andra i rummet helt nakna, samtidigt som fnissig stämning utbröt sig bland deltagarna. 

"Stjärnorna på slottet"-festen som tittarna inte fick se

Hypnosen verkade inte fungera för alla... Foto: "Stjärnorna på slottet"/SVT

Men för Nyheter24 berättar Caroline af Ugglas att nakenhypnosen faktiskt inte fungerade på henne…

– Nej, inte för mig. Det är så intressant att det enda jag är rädd för skulle kunna hända, är att jag skulle kunna bli naken framför folk, förklarar artisten och fortsätter: 

– Om jag ändå bara kunde klä av alla andra. Utan det var nog snarare jag som var naken efter den hypnosen och alla andra hade kläder. 

Caroline af Ugglas: "Det var kul"

Även om just nakenhypnosen inte fungerade för Caroline af Ugglas, så var det andra aspekter av hypnosen som hon faktiskt märkte av. 

– Det var väldigt mycket andra saker, till exempel konstiga lukter som han gjorde så att vi kände, på riktigt. Så det var kul.

Caroline af Ugglas chock efter mötet med Pernilla Wiberg: "Jävligt..."

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!