Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas.
Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas. - Foto: Skärmavbild/SVT/"Stjärnorna på slottet".

Pernilla Wiberg chockades av Caroline af Ugglas: “Bråkiga…”

Pernilla Wiberg och Caroline af Ugglas träffades när de spelade in “Stjärnorna på slottet”, men vad tyckte de egentligen om varandra?
– Jag hade hört en del om Caroline af Ugglas, berättar Pernilla Wiberg för Nyheter24.


I SVT:s succéprogram “Stjärnorna på slottet” samlas fem folkkära profiler på Bäckaskog slott i Skåne, där de under en intensiv inspelningsvecka djupdyker i varandras liv och karriärer. 

I årets upplaga av programmet medverkar artisten Caroline af Ugglas, OS-medaljören Pernilla Wiberg, författaren och programledaren Mark Levengood, kocken Marcus Samuelsson och artisten Sanna Nielsen

Allt om Pernilla Wiberg: Barn, förmögenhet och lyxlivet med maken

Pernilla Wiberg om Caroline af Ugglas i Stjärnorna på slottet

I “Stjärnorna på slottet” brukar deltagarna dela med sig av både glada och mer sorgliga stunder från sina liv, varvat med diverse roliga aktiviteter. För Nyheter24 berättar Pernilla Wiberg om vilket möte i programmet som hon blev mest förvånad över. 

Stjärnorna på slottet-kocken om stora utmaningen: "Problem"

Marcus Samuelsson, Caroline af Ugglas och Mark Levengood. Foto: "Stjärnorna på slottet"/SVT

Vem skulle du säga överraskade dig mest i gänget?

– Jag hade träffat Mark Levengood lite grann innan. Men de andra hade jag aldrig träffat. Det var spännande för jag hade ju hört en del om Caroline af Ugglas och hennes kanske lite bråkiga uppväxt. Och det pratar hon ju väldigt öppet om, berättar Pernilla Wiberg och fortsätter: 

– Utifrån det jag har upplevt när jag växte upp, och det jag blev med idrotten, och vad hon fick uppleva när hon växte upp. Vi stod så långt ifrån varandra. 

Caroline af Ugglas om hypnosen i Stjärnorna på slottet: "Jag var naken"

Pernilla Wiberg: "Vi kom varandra otroligt nära"

Pernilla Wiberg trodde alltså att hon och Caroline af Ugglas kanske skulle vara mer olika än vad de faktiskt var. Verkligheten visade sig nämligen bli det motsatta. 

– Vi kom varandra otroligt nära. Hon är den stjärnan som jag faktiskt har haft mest kontakt med efteråt också. Så det var jätteroligt. 

– Vi alla har otroligt skilda historier, och det var spännande att få höra från alla. Jag kanske visste mest om Mark, men jag märkte ju under hans dag att jag inte alls hade koll på hans liv. Så det var jättespännande. 

Även Caroline af Ugglas har berättat om varför hon blev överraskad av mötet med Pernilla Wiberg – läs mer här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!