Oskar Nordstrand är med i "Love is blind Sverige" på Netflix.
Oskar Nordstrand är med i "Love is blind Sverige" på Netflix. - Foto: Johan Paulin/Netflix och Janerik Henriksson/TT

Ikeas pik till Love is blind-Oskar: "Ni som vet, ni vet"

"Love is blind Sverige" har engagerat Netflix-tittare världen över och Ikea är inte sena med att haka på tåget. Samtidigt passar de på att ge en liten pik till deltagaren Oskar Nordstrand.


Den 12 januari hade "Love is blind Sverige" premiär på Netflix och realityserien har snabbt kommit att bli en global succé.

Efter att 32 singlar dejtat i blindo i så kallade kapslar bildades fem par som, innan de fick se varandra, förlovade sig: Krisse-Ly Kuldkepp och Rasmus HedenstedtSergio Rincón och Amanda Jonegård, Catja Lövstrand och Christofer PocockOskar Nordstrand och Meira Omar samt Lucas Gustavsson och Emilia Holmqvist

Lidl hyllas efter grova skämtet om Love is blind-Christofer

Ikea pikar Oskar Nordstrand i Love is blind

Förutom att dra tittare från hela världen har Netflix-serien blivit en riktig snackis, både i fikarum och i sociala medier. Några som inte är sena med att haka på "Love is blind Sverige"-tåget är Ikea. 

I ett nytt inlägg på Instagram skriver företaget nämligen så här:

"Imorgon kan bli en låååång kväll. Poppa popcornen, fixa en ostbricka (glöm inte bri-en), och ha skämskudden och näsdukarna redo. Ni som vet, ni vet."

Hängivna tittare lär förstå att just "bri-en" är en referens till deltagaren Oskar Nordstrands uttal av osten i ett av de tidigare avsnitten. Uttalet föranledde nämligen lite diskussion mellan honom och hans fästmö Meira Omar. 

Läs fler artiklar om Love is blind Sverige:

Emilia Holmqvist miss under Love is blind Sverige: "Skämdes"

Gröna Lunds oväntade kommentar om Love is blind-Oskar

Zara Larsson försvarar manliga "Love is blind"-deltagaren

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!