Fröken Snusk och Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024.
Fröken Snusk och Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024. - Foto: Stella Pictures

Fröken Snusks ärliga ord om Gunilla Persson: "Jävligt..."

Två av personerna som det har stormat mest kring inför Melodifestivalen 2024 är Fröken Snusk och Gunilla Persson. För Nyheter24 har den förstnämnda avslöjat en viss detalj om efterfesten…


Melodifestivalen 2024 är i full gång, och på lördag går den tredje deltävlingen av stapeln i Växjö. Där får hela svenska folket se när Jacqline, Clara Klingenström, Kim Cesarion, Klaudy, Gunilla Persson och Cazzi Opeia slåss om de åtråvärda finalplatserna. 

Melodifestivalen 2024: Artister, startordning och datum

Melodifestivalen 2024: De har gått vidare till final

I den första deltävlingen blev det Lisa Ajax och Smash Into Pieces som tog sig direkt till final, medan Elisa Lindström och Adam Woods gick vidare till kvalet. 

Veckan därpå, i den andra deltävlingen, var det Liamoo och Maria Sur som kammade hem finalplatserna, och Dear Sara samt Fröken Snusk som tog sig till kvalet. 

Melodifestivalen 2024 final: Tid, datum, startfält med artister och resultat

Carina Berg är programledare för Melodifestivalen. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Allt om Carina Berg: Barn, hus, pojkvän och pengar

Fröken Snusk och Gunilla Persson tävlar i Melodifestivalen 2024

Några av namnen som har skapat flest rubriker inför deras medverkan är just Fröken Snusk och Gunilla Persson. Kring bägge profilerna har det nämligen stormat rejält innan Melodifestivalen. 

I början av 2024 togs flera av epadunk-stjärnan Fröken Snusks låtar bort från Spotify efter anklagleser om manipulerade streams riktades mot henne och Rasmus Gozzi. I februari gjorde dock de bortplockade låtarna comeback på Spotify. Bara dagar innan den andra deltävlingen läckte också Fröken Snusks mellobidrag “Unga och Fria” på Tiktok, och fick hundratusentals visning, vilket Expressen var först att rapportera om. 

Fröken Snusk identitet – har hon avslöjat vem hon är inför Melodifestivalen 2024?

Fröken Snusk tävlar med "Unga och Fria". Foto: Stella Pictures

Gunilla Persson hamnade på sjukhus innan Melodifestivalen 2024

Inte heller Gunilla Perssons väg till Melodifestivalen har varit helt rak. Strax innan Gunilla Persson skulle resa till Sverige fick hon föras akut till sjukhus på grund av svår yrsel, något som läkarna misstänker kan vara kristallsjukan. 

Allt om Gunilla Persson: Modellkarriären som ung, dottern Erika, sjukdomen och hennes partners

Fröken Snusk om Gunilla Persson: "Jävligt..."

När Nyheter24 träffade Fröken Snusk, i samband med en pressträff i december 2023, fick hon frågan vem hon ser mest fram emot att festa med på Mello-efterfesten. Och det visade sig vara en annan av de mest omtalade profilerna. 

– Åh gud, Gunilla Persson såklart. Om vi tar några drinkar tillsammans så kan vi ha jävligt kul. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!