Kerstin avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag.
Kerstin avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag. - Foto: Skärmavbild/ SVT.

Kerstin om relationen med Klaus i Hotell romantik: "Lite obehagligt"

För tittarna verkade det som att kärlek blossade upp mellan Kerstin och Klaus i Hotell romantik. Nyheter24 har pratat med Kerstin, som avslöjar hur relationen med Klaus ser ut i dag.


Kerstin Stålhammar, 86, deltog i Hotell romantiks andra säsong. Under programmet fick hon en beundrare, nämligen Klaus Dieter-Gucia, 77. Paret hann med att bada nakna tillsammans, övernatta i den romantiska stugan och gå på dejter under inspelningsveckan, men vad hände egentligen sen? 

Nyheter24 har kontaktat Kerstin, som avslöjar hur relationen med Klaus ser ut idag. 

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Kerstin i Hotell romantik: "Går inte ut ensam"

När Nyheter24 pratar med Kerstin, har hon precis varit på en träningsresa i Kanarieöarna. Under det senaste året har hon varit på sex träningsresor. och hon har flera planerade under de kommande månaderna. 

Kerstin lever sitt liv fullt ut, men när det kommer till kärlek har hon inte varit lika modig. Innan Hotell romantik hade hon inte dejtat alls sedan maken gick bort.  

– Under de åren träffade jag inte någon, men jag hade velat det, säger Kerstin och fortsätter:

– Jag har frågat mina väninnor om de vill gå ut och dansa många gånger, men de har inte haft lust, eller så har de haft ont någonstans. Och jag går inte ut ensam, där är jag feg. 

Kerstin var gift i 52 år. Under de sista åren blev maken dålig och dynamiken mellan dem förändrades. Han ville inte längre att hon skulle gå ut och träffa sina vänner, eftersom han inte villa vara själv.

– Jag blev väldigt bunden till honom under de sista fem åren. Jag hade ingen frihet. Det var inte jag. När jag blev ensam var jag tvungen att leva upp, då kunde jag blomma ut som person igen. 

Kerstin åker ofta på träningsresor. Foto: Privat/Kerstin Stålhammar.

Kerstin om Klaus: "Väldigt fin kropp"

I Hotell romantik såg det ut att hetta till mellan Kerstin och Klaus, men för Nyheter24 är Kerstin tydlig med att hon och Klaus inte är ett par i dag. Kerstin berättar att hon tycker om Klaus som vän, men att de romantiska känslorna aldrig kom. 

– Jag kände inte för honom på det sättet. Men det var toppen att åka till stugan och ha lite kul, lagom kul alltså, tillägger Kerstin och skrattar. 

Hon menar att Klaus på många sätt påminde om hennes bortgångna make till sättet. 

– Han hade väldigt fin kropp, men det var hans sätt som inte passade mig. Han ville styra och ställa, då kände jag "kan inte jag också få tänka och bestämma?" Jag tycker inte om det där, det ska vara naturligt.

Paret åker i väg till stugan i Hotell romantik. Foto: Skärmavbild/SVT.

Kerstin i Hotell romantik om sin hemliga tatuering: "På låret"

"Lite obehagligt"

Trots att det inte blev en kärleksrelation hörs Kerstin och Klaus på telefon. Kerstin menar att Klaus ofta ringer henne. Dels för att prata, men han har också frågat om han får komma hem till henne och erbjudit Kerstin att följa med honom på husbilssemester till Spanien.  

Kerstin har dock tackat nej till en gemensam semester. 

– Att vara inbunden i en husbil med en kille man inte riktigt känner tycker jag är lite obehagligt. Jag vill ha min frihet. Men det är vänskap mellan oss. 

De hade också pratat efter att avsnittet med deras nakenbad sänts på tv. Klaus hade då berättat för Kerstin att han blev rörd när han såg deras kväll tillsammans. 

– Han berättade att han fick tårar i ögonen när han såg det. Det var väldigt fint. 

Läs mer nyheter från Nyheter24 här:

Därför behövde Sven-Erik lämna Hotell romantik: "Närmade mig henne"

Marie Louise om Sven-Erik i Hotell Romantik: “Väldigt..."

Marie Louise om sexet efter att ha fyllt 69: "Vet vad jag vill ha"

Marie Louise om vad hon ångrar i Hotell romantik: "Jag önskar att..."

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".

Bachelorette 2024: Joar visar upp sin galna kroppsförvandling

Joar Lavold är en av deltagarna i Bachelorette 2024 och är en av de som fått mest tv-tid i huset. Men någonting inte alla vet om surfar-Joar är att han genomgått en stor förändring.

Hotell romantik-Lotta om männen hon inte vill ha: "Finns det något värre?"

Lotta Ramel, 66, sökte kärleken i "Hotell Romantik". Nu har SVT-programmet nått sitt slut, men Lotta har fortfarande hopp om kärlek och i en intervju med Hemtrevligt beskriver hon sin drömman.

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

1 timme sedan
Jon Bon Jovi kanske aldrig kan framträda live igen. I en intervju med The Sunday Times säger rocklegendaren att om han inte kan vara "fantastisk" under scenframträdandet så är tiden med konserter och turnéer över.

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

1 timme sedan
Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.