Sjödin med sin Let's Dance-partner Tobias Karlsson.
1 av 2
Sjödin med sin Let's Dance-partner Tobias Karlsson. - Foto: Jonas Ekströmer / Scanpix
Agneta Sjödin tar sig tillbaka till teve.
2 av 2
Agneta Sjödin tar sig tillbaka till teve. - Foto: Jonas Ekströmer / Scanpix

Agneta Sjödin tillbaka i teverutan

Sjödin satsar på programledarrollen igen.


För några år sedan meddelade den folkkära Agneta Sjödin att hennes tid som programledare var över, istället skulle hon satsa på att skriva böcker.

Men så här tre år senare så har vi sett Sjödin dyka upp i rutan alltmer, som tävlande i Let's Dance och för några veckor sedan som inhoppare för Carolina Gynning i Förkväll.

Framöver kommer Agneta Sjödin ersätta Lotta Engberg i Bingolotto när hon tar semester.

Men störst av allt - i sommar drar inspelningarna av succéprogrammet Fångarna på fortet igång igen, även denna gång tillsammans med Gunde Svan.

– Det här är ett smart karriärdrag av henne. Speciellt det här med Fångarna på fortet, och att hon leder det tillsammans med Gunde Svan. Förra gången de jobbade ihop där hade de väl runt tre miljoner tittare. Smart av TV4 också, säger Henrik Ström på Carat till Expressen.

/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.