Emma Hamberg är en av sommarpratarna 2022
Emma Hamberg är en av sommarpratarna 2022 - Foto: Henrik Montgomery/Mattias Ahlm/TT

Emma Hambergs privata bilder med exmaken Agi och nya kärleken

Emma Hambergs sommarprat 2022 har fått stort genomslag. Här är hennes privata bilder med exmaken Agi Lindroth och nya kärleken Patrick Bratt, som du nog inte sett tidigare.


Emma Hamberg, 51, är en författare och serietecknare, vars liv vändes upp och ner när familjen insjuknade i influensa i augusti 2005. 

De tre döttrarna piggade snart på sig, men hennes dåvarande make Agi Lindroths tillstånd förvärrades bara – och i december samma år kulminerade allt.

– Jag skulle göra ett tv-reportage och satt i klipprummet. Då ringde min dotter, hon kunde inte väcka sin pappa. Det var första gången i mitt liv jag ringde på en ambulans, och det var första gången Agi bars ut på bår, berättar Emma Hamberg i sitt sommarprat som sändes 28 juni.

Det skulle visa sig att viruset letat sig upp i Agis hjärna och orsakat både blodförgiftning, lunginflammation och krampanfall.

Här kan du läsa mer om Emma Hambergs sommarprat 2022.

Emma Hamberg. Foto: Jessica Gow/TT

Emma Hambergs make Agi Lindroth blev allvarligt sjuk

Att Agi Lindroth skulle klara sig var det ingen som trodde, men efter en lång sjukhusvistelse kom han hem – om än väldigt förändrad.

– Vi får tillbaka en kroniskt sjuk man och pappa som bara minns bråkdelar av sitt liv, som har fått en väldigt aggressiv epilepsi. Som inte orkar, men ibland orkar. Som har ett nytt, mycket häftigare humör och som är en annan man, berättar Emma Hamberg i sommarpratet.

I tio år levde Emma Hamberg ihop med den kroniskt sjuke Agi innan hon tog det tuffa beslutet att lämna honom. För att orka med de tuffa skuldkänslorna lovade hon sig själv att aldrig träffa någon ny, men så blev det inte. 

Föll pladask för tonårskärleken Patrick

En tid senare ramlade hon nämligen in i sin tonårskärlek Patrick Bratt på en fest. De träffades för första gången i 80-talets Paris, men av olika anledningar blev det aldrig något mellan dem då. 

Men den här gången gick det inte att slita sig från varandra, och efter en famlande, nyförälskad tid blev Emma och Patrick till slut ett par.

Här är Emma Hambergs egna bilder på Agi Lindroth och kärleken Patrick

På Instagram har Emma Hamberg delat med sig av flertalet bilder på henne, partnern Patrick och Agi. Exmakarna har en välfungerande relation efter skilsmässan – och Agi har dessutom också funnit kärleken på nytt. 


Emma Hamberg sommarpratar 2022

Har du fortfarande inte lyssnat på Emma Hambergs sommarprat? Du hittar det online på Sveriges Radio eller i podcastappar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!