Nu har även Jimmie Åkessons tidigare sambo Louise Erixon funnit kärleken på nytt.
Nu har även Jimmie Åkessons tidigare sambo Louise Erixon funnit kärleken på nytt. - Foto: Fredrik Sandberg/Johan Nilsson/TT

Erixons nya "rockiga" kärlek – efter uppbrottet med Åkesson

SD-toppen Louise Erixon har hittat kärleken igen efter separationen från partiledaren Jimmie Åkesson. – Jag är superlycklig, säger Louise Erixon till Expressen.


Jimmie Åkesson, 43, (SD) och hans tidigare sambo Louise Erixon, 33, kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg, separerade för två år sedan.

"Tider förändras och livet går vidare. För att föregripa rykten och missförstånd bekräftar jag här att jag och Jimmie separerat sedan ett litet tag tillbaka", skrev Louise Erixon då på Facebook.

Paret förklarade aldrig anledningen till separationen men enligt Erixons Facebookinlägg var "orsakerna många". 

Jimmie Åkesson: "Jag är lycklig"

Jimmie Åkesson berättade så sent som i förra veckan att han funnit kärleken på nytt.

– Jag är lycklig, sa han när han gästade radioprogramledaren Lotta Bromé för en utfrågning. 

Nu har även Louise Erixon funnit kärleken på nytt, vilket Expressen var först med att rapportera om. När tidningen frågar Louise om hennes kärleksliv bekräftar hon en ny kärlek.

– Jag är superlycklig, säger hon till tidningen.

Louise Erixon: "Vänskapen gick över i kärlek"

Den nya kärleken heter Peter Lundén, 39, mer känd under artistnamnet Peter London, och är basist i rockbandet Crashdïet. 

– Vi har varit vänner sedan många, många år, säger hon och menar att det var relativt nyligen som vänskapen gick över i kärlek.

Peter Lundén blev basist i Crashdïet 2002. Han har också varit med i Jimmie Åkessons band "Bedårande barn", men enligt uppgifter ska Lundén lämnat bandet för flera år sedan, skriver tidningen.

Peter Lundén var tidigare gift med fotomodellen och före detta Fröken Sverige, Isabel Lestapier Winqvist.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

Lidköping: Polisen rapporterar om brand

"Bilbrand på Svartebäcksgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

EU har påbörjat arbetet med att utöka sanktionerna mot Iran efter landets angrepp på Israel, meddelar EU:s utrikeschef Josep Borrell efter ett krismöte med unionens utrikesministrar.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

1 timme sedan
Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.