20-årig kvinna dödade fembarnspappa – efter tvist om katt. Arkivbilder.
20-årig kvinna dödade fembarnspappa – efter tvist om katt. Arkivbilder. - Foto: Krysten Merriman/Pexels/RODNAE Productions

20-årig kvinna dödade fembarnspappa – efter bråk om katt

En 20-årig kvinna åtalas misstänkt för mord efter att hon medvetet ska ha kört på en fembarnsfar i 43-års åldern efter en tvist om en katt i Kalifornien, USA.


Den 20-åriga katt-älskande kvinnan misstänks nu för mord efter att hon medvetet ska ha kört över en 43-årig fembarnspappa. 

Pappa dog i tvist om katt 

Incidenten skedde tidigare i veckan i Cypress, Kalifornien, i USA. 

Åklagare säger att den unga kvinnan och fembarnspappan ska ha klivit ur sina respektive bilar och börjat bråka då 20-åringen anklagade 43-åringen för att ha försökt köra över en katt. 

Den 20-åriga kvinnan ska sedan ha satt sig i sitt fordon igen och kört över fembarnspappan, som dödsförklarades på platsen. 

"Hon gjorde sedan en U-sväng, accelererade och körde direkt mot honom", säger åklagaren enligt Mirror. 

Ett pressmeddelande från Orange County District Attorney's office hävdar även att kvinnan "anklagas för att avsiktligt köra in i mannen".

20-åringen åtalas för mord

Fembarnspappan som blev överkörd i tvisten om katten skulle bli farfar för första gången i höst. Han dog i sin brors armar på gatan utanför sitt hem.

20-åringen har häktats och står nu åtalad för mord och förväntas ställas till rätta i domstol den 13 oktober.

Kattens, som tros ha varit källan till den påstådda bråket, är ännu inte identifierad, rapporterar Mirror. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kidnappad flicka befriad efter tio år

Maldivernas fängslade expresident friad av HD

Högsta domstolen i Stilla havsnationen Maldiverna har beslutat att den dömde tidigare presidenten Abdulla Yameen omedelbart ska släppas, och upphäver därmed en tidigare fängelsedom på elva år för korruption.

Geely säljer Volvoaktier för 14,5 miljarder

Kinesiska Zhejiang Geely Holding säljer hela innehavet av B-aktier i lastbilstillverkaren AB Volvo, meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Kiruna: Polisen rapporterar om trafikkontroll

"E10, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Kristersson om Kinberg Batra: En förtroendekris

Statsminister Ulf Kristersson (M) välkomnar JO-utredningen kring landshövdingen och partikamraten Anna Kinberg Batras anställningshärva, men svarar inte på om regeringen fortfarande har förtroende för henne.

Sverige diskuterar luftförsvar till Ukraina

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) bekräftar att Sverige ingår i ett tyskt initiativ om samarbete för att leverera luftförsvar till Ukraina. Men Kristersson vill inte utlova det begärda systemet Patriot.