Blocket är en perfekta stället för den som vill hitta roliga unika saker att köpa
Blocket är en perfekta stället för den som vill hitta roliga unika saker att köpa - Foto: Pexels

Sjuka Blocket-annonsen: Nu kan du köpa 200 kilo aska – till ett skyhögt pris

Blocket är en guldgruva när det gäller att hitta unika saker att köpa. Man kan aldrig bli nog förvånad över vad folk vill sälja och till vilka priser. Därför har vi listat de tre sjukaste annonserna ute just nu.


Det är få saker som är så roligt som att scrolla runt på nätet och titta på vad människor säljer på nätet. En stor hemsida för näthandel är Blocket. Nyheter24 har därför tagit fram de tre sjukaste säljannonserna som ligger ute just nu.

1. Leklandet

Den första annonsen är ett 4 000 kvadratmeter stort lekland, som bland annat ska ha sex trampoliner, tre bollhav och flertalet rutschkanor. Säljaren själv skriver i annonsen att detta är en unik möjlighet och att värdet på leklandet är nästan 12 miljoner kronor. Orsaken till att leklandet säljs är familjekonstellationen, enligt annonsen. Annonsen ligger ute till ett utropspris på en krona och kommer säljas till den högstbjudande.

Leklandet på 4 000 kvadratmeter har utropspris på en krona. Foto: Blocket

2. Björkaskan

Den andra annonsen är 216 kilogram med aska i från en bränd björk, fördelad på burkar med 150 gram i varje. Björkaska anses som ett väldigt nyttigt kosttillskott hos många hälsokostbutiker. Denna aska ligger ute till ett pris på 25 000 kronor. Skulle man istället köpa en burk björkaska i butik skulle det kosta mellan 200 och 300 kronor. Men om man behöver 216 kilogram aska är detta ett kap. 

Björkaska sägs av många vara ett näringstillskott. Foto: Blocket

3. Kamelen

Sist men inte minst har vi kamelen. Den sista sjuka annonsen på Blocket i vår spaning är en kamel i verklig storlek, gjord av polyesterglasfiber. Kamelen väger omkring 60 kilo och ska enligt säljaren vara “mycket stor och lite krånglig att flytta”.

Kamelen i polyesterglasfiber är i naturlig storlek och väger 60 kilo. Foto: Blocket
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!