Är du på jakt efter en alla hjärtans dag-present till din flickvän? Då har du kommit rätt.
Är du på jakt efter en alla hjärtans dag-present till din flickvän? Då har du kommit rätt. - Foto: Pexels

8 perfekta presenter att ge din flickvän under alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och kanske går du i tankarna att ge din flickvän någonting i kärlekens tecken? Nyheter24 ger tips på åtta presenter som garanterat kommer att gå hem hos din andra halva.


Den 14 februari är det alla hjärtans dag och många kämpar med att komma på vad man ska hitta på för att fira kärlekens dag.

Här hittar du sex tips på heta aktiviteter för dig och din partner på alla hjärtans dag.

Tips på presenter till tjejen på alla hjärtans dag

Många är också på jakt efter den perfekta presenten till sin respektive – en uppgift som kan vara både svår och tidskrävande.

Nyheter24 hjälper dig lite på traven med åtta tips på presenter som passar alldeles utmärkt att ge till din flickvän. 

1. Ge bort en parfym på alla hjärtans dag

Har din tjej en riktig signaturdoft, eller älskar hon att prova nya dofter? Då kan det vara läge att ta ett varv på parfymavdelningen. 

Om du är osäker på vilken du ska köpa kan du spana in vilka parfymer hon har sedan tidigare och ta hjälp av butikspersonalen som enkelt kan plocka ut en perfect match baserat på detta. 

2. Bjud på en spahelg under alla hjärtans dag

Om du vill slå två flugor i en smäll kan du alltid överraska din flickvän med en spahelg för att fira alla hjärtans dag. Många spahotell har dessutom särskilda alla hjärtans dag-erbjudanden.

Om du inte har ekonomin för att lägga pengar på en hel helg kanske din partner skulle uppskatta en ansiktsbehandling eller en timmes massage?

Här kan du läsa om hur du och din partner tänder gnistan inför alla hjärtans dag.

3. Vin- eller ölprovning på alla hjärtans dag

Ifall din tjej inte är den som gillar att ligga på latsidan och spendera sin tid i bubbelpoolen eller på en massage kanske en vin- eller ölprovning kan vara ett alternativ? 

Om alkohol inte faller på läppen kan en choklad- eller lakritsprovning vara på sin plats. 

4. Blomsterprenumeration är perfekt till alla hjärtans dag

Att ge sin partner en bukett blommor hör ju nästan alla hjärtans dag till, men det är desto roligare, och varar ju dessutom längre, att ge bort en så kallad blomsterprenumeration. 

Då kan ni din flickvän få hem snittblommor direkt till dörren under en längre tidsperiod, till exempel varje eller varannan vecka. 

5. Ge bort ett graverat smycke på alla hjärtans dag

Ett smycke slår sällan fel, särskilt om du lagt lite extra tankeverksamhet bakom vad du köper. Spana in vilka smycken din flickvän har sedan tidigare: är de i guld eller silver, enkla eller mer avancerade i sin design? 

Får du feeling, och har lite extra pengar att avvara, kan du alltid gravera in någonting personligt i smycket.

6. Skäm bort din tjej med hudvård på alla hjärtans dag

Är din flickvän en sucker för hudvård? Kika in i badrumsskåpet och titta vilka märken och typer av produkter hon har sedan tidigare. Om du själv är bevandrad i hudvårdsdjungeln borde du kunna några nya favoriter baserat på denna info, men annars finns som sagt butikspersonalen som en räddning.

7. Ge bort en vinprenumeration på alla hjärtans dag

På samma bana som blomsterprenumeration kan du skämma bort din flickvän med en vinprenumeration. Tillsammans kan ni då, under en tid framöver, avnjuta viner som levereras direkt till dörren. 

8. Skapa ett romantiskt fotoalbum till alla hjärtans dag

Du som gillar att pyssla och som verkligen är en romantiker kan, för en billig peng, göra ett fotoalbum med bilder från er tid som ett par. 

Här kan du läsa om tre riktigt dåliga erfarenheter av alla hjärtans dag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Säpo vill anonymisera beslut

Misstänkt grovt brott i Södertälje

1 timme sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

3 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

3 timmar sedan
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

3 timmar sedan
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

igår 22:05
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.