Våra heta onanivanor – så här onanerar vi helst i hemlighet
Våra heta onanivanor – så här onanerar vi helst i hemlighet. - Foto: Pixabay/Shutterstock

Våra heta onanivanor – så här onanerar vi helst i hemlighet

Hur gör du när du onanerar? Majoriteten av svenskarna onanerar flera gånger i veckan, männen är de som tillfredsställer sig själva i störst utsträckning.


Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Oavsett om du är i en kärleksrelation och lever i tvåsamhet eller är singel, syftar dagen till att hylla kärleken vilket går att tolka på flera olika sätt.

Är du singel är det ett ypperligt tillfälle att hylla dig själv och njuta, vilket du bland annat kan göra genom onani och självkärlek.

Var tredje person kommer att ägna sig till självkärlek och onanera på alla hjärtans dag enligt en undersökning utförd av rakhyvelsföretaget Estrid med drygt 2000 svarspersoner. Enligt studien är det vanligaste sättet för att maximera njutningen och tillfredsställa sig själv genom att titta på porr – det svarar 34 procent av de tillfrågade.

Endast en av fem tänker på sin partner

Vidare visar det sig att 28 procent hänger sig åt sexuella fantasier medan 25 procent föreställer sig själv tillsammans med någon annan för att krydda på njutningen. Medan 19 procent av de tillfrågade använder en vibrator för att maxa självkärleken till sig själv.

Samtidigt visar det sig att endast en av fem tänker på sin partner när de onanerar medan över hälften inte tänker på någon alls.

Kvinnor och mäns onanivanor

Enligt en enkät med 2859 personer, 18-79 år, gjord av Kantar Sifo på uppdrag av Lelo, onanerar 59 procent av de tillfrågade kvinnorna helst i sängen, medan 25 procent av de tillfrågade föredrar att njuta i badrummet. 

Kvinnor och män onanerar främst enligt studien för att det år dem att må bättre eller för att det är ett komplement till sexuellt umgänge, samt för att stressa ned eller lugna en sexuellt lust.

sex
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!