En Ica-butik i Umeå ordande under kvällen den 13 februari en singelmingel kväll för sina kunder
En Ica-butik i Umeå ordande under kvällen den 13 februari en singelmingel kväll för sina kunder - Foto: Mats Schagerström/TT/Pexels

Ica-kundens tabbe – under butikens singelmingel: "Kollade på mig"

En Ica-butik i Umeå ordnade kvällen innan alla hjärtans dag en singelmingel-kväll för sina kunder. Emilie råkade under minglet ta en röd korg, vilket gjorde att personalen tittade snett på henne. Den röda korgen betydde nämligen...


Idag är det alla hjärtans dag, en dag då kärleken ska firas. Några som verkligen ville få igång människor till att fira kärleken var personalen på Ica i Umeå.

De satte kvällen till alla hjärtans dag, alltså den 13 februari, upp ett "singelmingel" mitt i butiken. Kunder fick bubbel samtidigt som de kunde mingla med andra kunder och handla.

Butiken hade satt upp ett färgsystem på korgarna för de i butiken som kanske inte var lika sugna på singelmingel. Valde man som kund en röd korg visade man andra i butiken att man ville mingla och hitta kärlek.

Enligt affären var det en lyckad kväll med många människor på plats som minglade loss.

– Wow vilken respons - kul att så många kom och minglade hos oss, skriver butiken på sin Facebook. 

Hon tog fel korg 

En som befann sig i butiken under singelminglet var Emilie. Men hennes avsikt var inte att mingla utan endast att handla. Under kvällen lade hon ut en video på TikTok där hon berättar hur personalen tittat bekymrat på henne, för att hon råkat ta en röd korg – men inte minglat.

/
Relaterat
Senaste nytt

S: Sätt in militären mot gängen

Zlatan Ibrahimovic stoppas – får inte vräka hyresgäst på Östermalm

Zlatan Ibrahimovic blir inte av med hyresgästen han försökt vräka från huset på Östermalm – i alla fall inte än. Kronofogden går emot fotbollsstjärnans önskan, och väljer att invänta tingsrättens beslut.

Misstänkt dubbelmord i Norge

En person har efterlysts internationellt efter att två personer hittats döda i en lägenhet i den norska Kristiansand, skriver NTB.

Steg mot ny kärnkraft – men oklart när

Regeringen tar nu ett första steg för att göra det möjligt att bygga nya kärnkraftsreaktorer och på fler platser än i dag. Men klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) vill inte spå när en första ny reaktor skulle kunna stå klar.

Solna: Polisen rapporterar om trafikbrott

"På fyra platser inom Solna kommun rapporterades fyra fordonsförare. Detta skedde melllan klockan 08:34 till klockan 10:34.", skriver polisen på sin hemsida.

Så mycket pengar kan du ha rätt till – om ditt barn har adhd

Tusentals barn diagnostiseras med npf-diagnoser varje år. Du som förälder kan ha rätt till flera tusen i ersättning från Försäkringskassan i ett så kallat omvårdnadsbidrag.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.