Vinnaren av "Masked Singer" 2023 – hon gömde sig under masken
Karamellen blev årets vinnare av "Masked Singer" och under masken gömde sig artisten Klara Hammarström. - Foto: Skärmdump/TV4

Vinnaren av "Masked Singer" 2023 – hon gömde sig under masken

Årets säsong av "Masked Singer" är avgjord och Karamellan kammade hem vinsten. Det visade sig att en artist gömde sig under masken.


Det var Magiska boken, Maneten och Karamellen som tävlade om vinsten i finalen av "Masked singer"

Kändispanelen bestående av Felix Herngren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren kämpade in i det sista för att lista ut vilka kändisar som gömde sig bakom maskerna i TV4-programmet.

Den första som fick lämna blev Magiska boken och bakom masken gömde sig skådespelaren Vanna Rosenberg. 

Bakom Maneten gömde sig...

Maneten blev den andra som fick lämna tävlingen och förlorade därmed duellen mot Karamellen.

I finalen var nästan hela panelen överens om vem som gömde sig i Maneten – och visst hade panelen rätt. När masken togs av befann sig podcast-profilen Edvin Törnblom, 27, därunder. 

– Jag är ju förmodligen den minst hemliga personen som har deltagit i ”Masked singer” någonsin. Det kändes som att jag hann ta ett och ett halvt steg in på scenen innan absolut hela Sverige och panelen och publiken visste att det var jag, säger han till Aftonbladet.

Artisten gömde sig under masken

Panelen gjorde sina sista gissningar innan vinnarens identitet avslöjades. Felix Herngren gissade på LaGaylia Frazier och Nour El Refai på Shima Niavarani, medan Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren gissade på Klara Hammarström.

Och visst hade Pernilla Wahlgren rätt. Under masken gömde sig artisten Klara Hammarström, 23.

Grattis Karamellen! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!