Äckliga upptäckten i Estrellas chips.
Äckliga upptäckten i Estrellas chips. - Foto: Simon Rehnström/SvD/TT/Privat

Kundens vidriga upptäckt i Estrellas chips: "Äcklad och förfärad"

En kund öppnade en påse av Estrellas chips och gjorde en fasansfull upptäckt. – Jag var så äcklad och förfärad över det. Jag blev lite chockad, har aldrig varit med om liknande, sa kunden till Nyheter24.


Det var i veckan som en kvinna öppnade en påse av Estrellas salta chips och gjorde en fasansfull upptäckt. När kvinnan hade hällt upp chipsen i en skål hittade hon en liten friterad svart larv.

– Jag var så äcklad och förfärad över det. Jag blev lite chockad, har aldrig varit med om liknande och visste liksom inte vad jag skulle göra. Jag hade redan hunnit äta en del chips och det kändes inte alls bra, säger kvinnan i en intervju med Nyheter24.

Delade med sig av upptäckten på Facebook

Kvinnan lade ut en bild på sitt hemska fynd i en Facebookgrupp, för att få råd om vad hon kunde göra i denna situation. Många gav henne rådet att kontakta Estrella.

Kvinnan har inte fått ersättning för upptäckten

Kvinnan kontaktade då Estrella, som sa att de såg mycket allvarligt på detta men behövde få in själva insekten och chipspåsen till sig för att undersöka det närmare.

– De menar att för att få ersättning behöver jag inte bara skicka in batchnummer och bild på det som inträffat. Jag behöver även gräva fram larven från soporna och chipspåsen och skicka in detta till dem, säger kvinnan till Nyheter24 och fortsätter:

– Då menar de att jag kan få värdet av två chipspåsar tillbaka men vad är egentligen det för ersättning när man fått ett kryp i sina chips?

Har du varit med om något liknande? Skriva till saga.engfelt@nyheter24.se.

Den friterade larven kunden hittade bland chipsen. Foto: Privat
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump startar strömningstjänst

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Polisen rapporterar om brand, Hammarö

"Det brinner i en villa i Hammarö", skriver polisen på sin hemsida.