Arkivbilder.
Arkivbilder. - Foto: Pexels/Stella Pictures

Ica-butik stängde delin tidigare – personalen skulle festa: "Välförtjänt"

Under veckan stängde delin på Ica kvantum i Landvetter tidigare. Anledningen var att personalen skulle på fest. Något som butiken hoppades att kunderna skulle ha förståelse för.


Det var i helgen som Ica kvantum i Landvetter var tvungna att stänga sin deli flera timmar tidigare än vanligt. Anledningen var att personalen skulle gå på fest.

Delin stängde redan vid klockan fem

Butiken brukar, enligt deras egen webbplats, hållas öppen mellan klockan 07 och 23 varje dag, men under lördagen var delin tvungen att stänga redan vid klockan 17.

På Ica-butikens Facebooksida lade de ut en bild, där de skrev att personalen skulle bli bjudna på en välförtjänt middag och festligheter. För att alla som ville skulle kunna delta så var de tvungna att stänga tidigare, skrev de.

"Personalen är väl värda detta"

"I dag bjuds personalen på välförtjänt middag och festligheter. För att alla som vill skulle ha möjlighet att följa med så behöver vi stänga delin vid 17 i dag. Vi hoppas på er förståelse! Personalen är väl värda detta".

Delade meningar kring initiativet

I kommentarsfältet var flera positiva till butikens beslut och menar att personalen behövde detta. Men det var även de som tycker att festa är något man kan göra utanför arbetstid.

“Det går att ha fest efter arbetstid. Man skall inte stänga tidigare. Snarare senare”.

“Vet hur kul och härliga de där firmafesterna är! Njut!!”.

“Ha en riktigt trevlig kväll!”.


Ica
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!