Magnus Skogsberg Tear hade svårt att hålla tillbaka tårarna i Nyhetsmorgon.
Magnus Skogsberg Tear hade svårt att hålla tillbaka tårarna i Nyhetsmorgon. - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Anders Wiklund/TT

Ica-kollegans tårar i Nyhetsmorgon – efter Hans Mosessons död

Skådespelaren och artisten Hans Mosesson har dött. I TV4:s Nyhetsmorgon delade kollegan och vännen Magnus Skogsberg Tear med sig av minnena från den före detta Ica-kollegan. Då blev det svårt att hålla tårarna tillbaka.


Skådespelaren och musikern Hans Mosesson avled i onsdags 79 år gammal, efter att ha varit sjuk en tid. 

Mosesson slog igenom i Nationalteatern på 1970-talet och blev sedan känd för hela landet när han i början av 2000-talet iklädde sig den vita rocken och blev Ica-Stig med hela svenska folket. 

Magnus Skogsberg Tear minns Hans Mosesson

I fredagens Nyhetsmorgon i TV4 pratades det om hans insatser och en som intervjuades var Ica-kollegan Magnus Skogsberg Tear som hade svårt att hålla tillbaka tårarna när han pratade om sina minnen.

– Jag är jätteledsen men jag kommer alltid höra hans röst. Man kommer ihåg alla roligheter, det betyder väldigt mycket.

Ica-kollegans tårar i Nyhetsmorgon

När han skulle dela med sig av ett specifikt minne från sin första inspelningsdag i rollen som Sebastian i Ica:s reklam brast det dock för skådespelaren.

– Jag har massor av fina minnen, men en sak jag minns extra mycket det var när jag precis blivit uppraggad inför den här Ica-såpan och hade fått första manus som innehöll en obegriplig latinsk mening som jag drömde mardrömmar om. Och när vi spelat in första avsnittet blinkade han med ögat och sa på göteborgska: ”Du är bra”. Det var ett underbart godkännande av någon som varit på plats. Oj, nu blir jag berörd, utbrast han i Nyhetsmorgon.  

Magnus Skogsberg Tear hade svårt att hålla tillbaka tårarna i Nyhetsmorgon. Foto: Skärmavbild TV4Play
/
/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!