Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dick Erixon är sms-duellens vinnare

- 27/04/2010, 18:43 -
Polisen fångar bara aggressiva människor, enligt Dick Erixon.
1 av 2

Polisen fångar bara aggressiva människor, enligt Dick Erixon.

Sergey Ponomarev/Scanpix/AP

Sms-duellens vinnare!
2 av 2

Sms-duellens vinnare!

Janerik Henriksson/SCANPIX

I dagens sms-duell om smutskastning i politiken möttes SSU:s tidigare förbundsordförande Anna Sjödin och samhällsdebattören Dick Erixon, tidigare aktiv inom centerpartiet. Och efter omröstningen blev det Dick Erixon som tog hem segern med 90,5 procent.

Maktkamp24:s sms-duell mellan Anna Sjödin och Dick Erixon är nu över. Vinnare blev Dick Erixon med en stor seger på 90,5 procent.

Dick Erixon - grattis - du vann! Hur känns segern?

– Det känns jättebra, även om det var svårt att debattera i ett så kort format med en person som är dömd för misshandel. Det kan ju vara lite känsligt. Men jag vill inte dra upp det där. Hon har ju avtjänat sitt straff.

Finns det något Anna Sjödin gjorde bra i duellen?

– Jo, men vi var väl överens vid något tillfälle? Jag trodde dessutom att hon inte ställde upp i debatter.

Några sista ord till Anna?

– Det är bra att man drar lärdom av det man varit med om. Och det verkar ju Anna ha gjort, även om hon inte godkänner domen hon fick. Men man får komma ihåg att polisen bara tillfångatar personer som uppträder oerhört aggressivt.