Har du märkt att du inte får några uppdateringar om en viss person längre? Kanske har han eller hon tagit bort dig som vän...
1 av 2
Har du märkt att du inte får några uppdateringar om en viss person längre? Kanske har han eller hon tagit bort dig som vän... - Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Facebookgrundaren Mark Zuckerberg.
2 av 2
Facebookgrundaren Mark Zuckerberg. - Foto: Paul Sakuma / SCANPIX

Nu kan du se vem som dissat dig på Facebook

En av de nya funktionerna är historik som bland annat visar vem som tagit bort en som vän.


Radikala förändringar

Facebooks utlovade förändringar har redan påbörjats, något som alla användare redan märkt.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om de utlovade förändringarna och låtit bloggaren Jack Werner analysera det sociala nätverkets framtid.

INTERNET. Vem har inte tagit bort en Facebookvän i hopp om att denna aldrig ska märka "brottet"?

Nu kan de glada dagarna vara över - snart lanserar det sociala nätverket en historikfunktion som bland annat kan visa vilka som tagit bort dig som vän, uppger Daily Mail.

"Folk kommer att bli upprörda"

Det är Facebooks nya timeline som kan avslöja vem som dissat vem. Där kommer även upplagda bilder, meddelanden och använda appar genom åren att visas.

– Jag tror definitivt att folk kommer att bli upprörda. Jag menar, man blir alltid sårad över att veta att någon inte vill vara vän med en längre, säger Meghan Peters på tekniksajten Mashable till Daily Mail.

Uppdatering: Sent på måndagen rapporterade Mashable att Facebook uppdaterat sin nya timeline så att det inte går att se vilka som tagit bort en som vän.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!