Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans inne- och utelista

- 31/05/2013, 15:30 -
Vad är inne? Vad är ute?
1 av 8

Vad är inne? Vad är ute?

SCANPIX / Montage

Sveriges sexigaste twittrare 2013: Johanna Frändén.
2 av 8

Sveriges sexigaste twittrare 2013: Johanna Frändén.

LEO SELLEN / SCANPIX

Beyoncé.
3 av 8

Beyoncé.

Linda-Marie Nilsson.
4 av 8

Linda-Marie Nilsson.

Privat / Facebook / Faksimil

Grumpy cat.
5 av 8

Grumpy cat.

Faksimil Youtube

Peeje T inklippt med Rihanna och en missnöjd Chris Brown.
6 av 8

Peeje T inklippt med Rihanna och en missnöjd Chris Brown.

http://instagram.com/peejet

10-åringen fick inte åka med Majblomman - för att han har ADHD.
7 av 8

10-åringen fick inte åka med Majblomman - för att han har ADHD.

Scanpix/Bildbyrån

Olle Engström lämnade Moderaterna.
8 av 8

Olle Engström lämnade Moderaterna.

Lars Andersson / Moderaterna / SCANPIX (Montage)

VECKA 22: Nyheter24 gräver i veckans nyhetsflöde och skiljer det briljanta från det mindre värdefulla.

Att tala i termer av "inne" respektive "ute" är något som får fler än oss på redaktionen att minnas det förvirrade 90-talet. Men listningsmetoden står sig fortfarande stark i konkurrensen och det finns få bättre sätt att sammanfatta veckan på. Här är de allra viktigaste under vecka 22:

INNE

1. Johanna Frändén

Först fick hon äran att vara en av årets sommarpratare - och mindre än ett dygn senare hade hon utsetts till Sveriges sexigaste twittrare av Nyheter24. Det går bra nu, Johanna Frändén.

2. Beyoncé

Hon kom, hon sågs, hon segrade. Mrs Carter World Tour intog Stockholm för en bejublad konsert i Globen. Dessutom fick vi i veckan reda på att Knowles rasat mot H&M för att de ville retuschera hennes kurvor. Bra krigat Bey!

3. Linda-Marie Nilsson

Trots näthat och ointelligenta svar på hennes relevanta frågor - det är beundransvärt att Linda-Marie fortsätter stå upp för vad hon tycker och vad hon tror på. Det kommer alltid vara inne.

4. Grumpy cat

Internetsensationen ska bli Hollywoodfilm och det är svårt att inte bli förväntansfull. Den ständigt skeptiska katten kan göra sig bra på film - eller bli ett fiasko. Oavsett vad är det roligt att nätets humor börjar sprida sig till gammelmedia.

5. Peeje T

Med sina photoshopade bilder på sig själv med Rihanna, Kim Kardashian och Beyoncé har denne 25-åring gjort succé på Instagram. Med all rätt. Briljans.

UTE

1. Majblommans riksförbund

Som om det inte vore nog att pojken med ADHD som var bäst inte fick åka med på lägret - de stoppar dessutom huvudet i sanden när de konfronteras med uppgifterna.

2. Olle Engström

När han redan kopplat upploppen till invandringen gjorde han situationen än värre genom att bland annat dra paralleller till hedersmord. Det var nog bra av Moderaterna att tvinga bort honom från partiet.