Söndag 18 Apr
Stockholm

Lanserar kräm som ska "motverka gråa vaginor"

Amazon skriver: "Denna nyans smälter in i en kvinnas egna hudtoner för att framkalla det där 'sexiga heta rosa'. Gå och dansa i helgen och glöm inte att ta Bettie med dig."
1 av 5
Amazon skriver: "Denna nyans smälter in i en kvinnas egna hudtoner för att framkalla det där 'sexiga heta rosa'. Gå och dansa i helgen och glöm inte att ta Bettie med dig.". Foto: mynewpinkbutton.com
Det finns nu en lösning – på ett problem som inte tidigare verkar funnits.
2 av 5
Det finns nu en lösning – på ett problem som inte tidigare verkar funnits. Foto: mynewpinkbutton.com
Amazon skriver: "Tänk på det där favoritläppstiftet som du har på aftonklädsel-event och tänk Bettie".
3 av 5
Amazon skriver: "Tänk på det där favoritläppstiftet som du har på aftonklädsel-event och tänk Bettie". Foto: mynewpinkbutton.com
Burkarna har pinup-tjejer på burkarna och är döpta efter filmstjärnor: Ginger, Marilyn, Bettie and Audrey.
4 av 5
Burkarna har pinup-tjejer på burkarna och är döpta efter filmstjärnor: Ginger, Marilyn, Bettie and Audrey. Foto: mynewpinkbutton.com
Så glamouröst...
5 av 5
Så glamouröst... Foto: mynewpinkbutton.com

Att en vaginas inre delar förlorar färg med åren känner nog få till. Men Amazon tjänar nu en hacka genom att sälja krämer som löser "problemet" genom att framkalla det där "sexiga heta rosa" igen. Kommentarsfältet domineras nu av sarkastiska kommentarer.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Med "My new pink button" – eller "Min nya rosa knapp" – kan kvinnor nu ändra färg på sina blygdläppar.  

"Det finns nu en lösning!" skriver sajten angående vad som måste klassas som ett hittills okänt problem.

Marilyn – för nybörjare

Fyra olika krämer rekommenderas till kvinnor som vill motverka att deras privata delar tappar färg med åren. Färgen är temporär och appliceras på området där den enligt annonsen ger omedelbar effekt. 

För dig som "vill utmana" finns Audrey, den mörkaste av nyanserna eller för den mer subtila finns den ljusare nyansen Marilyn "för nybörjare". 

Hög ironifaktor

Men krämen häcklas i återförsäljarens kommentarsfältet. En person skriver bland annat

"Det är få som känner till att Emily Wilding Davidson (brittisk kvinnorrättskämpe) slängde sig under kungens häst 1913 med de sista orden 'jag hoppas att någon under de nästa hundra åren kommer på en kräm som gör kvinnors vaginor mindre gråa'." 

En annan kommentar lyder ironiskt: "Jag tackar min lyckliga stjärna för att någon äntligen lyckats finna ett slut på den plåga som min vagina gett mig."

Krämen, som kostar 150 kronor, har dock sålt slut i alla fyra nyanser, skriver Daily Mail

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela