Amazon skriver: "Denna nyans smälter in i en kvinnas egna hudtoner för att framkalla det där 'sexiga heta rosa'. Gå och dansa i helgen och glöm inte att ta Bettie med dig."
1 av 5
Amazon skriver: "Denna nyans smälter in i en kvinnas egna hudtoner för att framkalla det där 'sexiga heta rosa'. Gå och dansa i helgen och glöm inte att ta Bettie med dig." - Foto: mynewpinkbutton.com
Det finns nu en lösning – på ett problem som inte tidigare verkar funnits.
2 av 5
Det finns nu en lösning – på ett problem som inte tidigare verkar funnits. - Foto: mynewpinkbutton.com
Amazon skriver: "Tänk på det där favoritläppstiftet som du har på aftonklädsel-event och tänk Bettie".
3 av 5
Amazon skriver: "Tänk på det där favoritläppstiftet som du har på aftonklädsel-event och tänk Bettie". - Foto: mynewpinkbutton.com
Burkarna har pinup-tjejer på burkarna och är döpta efter filmstjärnor: Ginger, Marilyn, Bettie and Audrey.
4 av 5
Burkarna har pinup-tjejer på burkarna och är döpta efter filmstjärnor: Ginger, Marilyn, Bettie and Audrey. - Foto: mynewpinkbutton.com
Så glamouröst...
5 av 5
Så glamouröst... - Foto: mynewpinkbutton.com

Lanserar kräm som ska "motverka gråa vaginor"

Att en vaginas inre delar förlorar färg med åren känner nog få till. Men Amazon tjänar nu en hacka genom att sälja krämer som löser "problemet" genom att framkalla det där "sexiga heta rosa" igen. Kommentarsfältet domineras nu av sarkastiska kommentarer.


Med "My new pink button" – eller "Min nya rosa knapp" – kan kvinnor nu ändra färg på sina blygdläppar.  

"Det finns nu en lösning!" skriver sajten angående vad som måste klassas som ett hittills okänt problem.

Marilyn – för nybörjare

Fyra olika krämer rekommenderas till kvinnor som vill motverka att deras privata delar tappar färg med åren. Färgen är temporär och appliceras på området där den enligt annonsen ger omedelbar effekt. 

För dig som "vill utmana" finns Audrey, den mörkaste av nyanserna eller för den mer subtila finns den ljusare nyansen Marilyn "för nybörjare". 

Hög ironifaktor

Men krämen häcklas i återförsäljarens kommentarsfältet. En person skriver bland annat

"Det är få som känner till att Emily Wilding Davidson (brittisk kvinnorrättskämpe) slängde sig under kungens häst 1913 med de sista orden 'jag hoppas att någon under de nästa hundra åren kommer på en kräm som gör kvinnors vaginor mindre gråa'." 

En annan kommentar lyder ironiskt: "Jag tackar min lyckliga stjärna för att någon äntligen lyckats finna ett slut på den plåga som min vagina gett mig."

Krämen, som kostar 150 kronor, har dock sålt slut i alla fyra nyanser, skriver Daily Mail

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.