Sköna söndag – här är fem saker att se fram emot under nästa vecka

- 30/03/2014, 19:39 -
Pernillas son fick senare Zlatans autograf.

Pernillas son fick senare Zlatans autograf.

Stella Pictures / AGENCE / BESTIMAGE

Nu är det snart slut på vecka 13 – och dags för vecka 14. Här är fem roliga saker som händer kommande vecka!

Kvartsfinalspel!

Jadå! Det är dags! Nu börjar kvartsfinalspelet i Champions League. Bara de bästa är kvar, spänningen är på topp och det är dags att få reda på om Bayern München kan försvara titeln.

Och så spelar ju han Zlatan också.

Stora lurardagen!

På tisdag är det den första april. Det betyder att det faktiskt är helt legitimt att lura folk fullständigt åt helvete. Och det är kul, eller hur? Så länge man slipper bli allt för utsatt själv då.

Håkan fyller 40!

Just den första april fyller faktiskt Håkan Hellström 40. Och det är inget skämt, även om det kanske kan vara svårt att tro. Men det är ju också roligt för att det inger en förhoppning om att man faktiskt kan vara 40 år gammal och cool.

Prov!

Det är dags för en massa människor att skriva högskoleprovet på lördag. Hur är det kul, kanske vän av ordning frågar sig? Ja, alla vi som inte skriver provet kan ju faktiskt ha kul åt just det. Att vi inte behöver spendera en lördag med att skriva prov. Alla andra får helt enkelt intala sig att det blir roligt. Det brukar bli bättre då.

Waterloo!

På lördag är det också 40 år sedan Waterloo. Inte slaget då, utan Abbas seger i Eurovision med just "Waterloo". Fira det genom att plocka fram din inre "Dancing Queen".