Stockholm

​Nyheter24 värvar supertalangen Johanna Nordström

1 av 2
. Foto: Johanna Fyhr/Privat
Henrik Eriksson, chefredaktör.
2 av 2
Henrik Eriksson, chefredaktör. Foto: Nyheter24

Nyheter24 växer så det knakar, och nu blir supertalangen Johanna Nordström ny social media manager.


Läs mer

Yes! Nu steppar vi på Nyheter24 upp vårt game ytterligare ett steg. Från och med den 13 juni kommer supertalangen Johanna Nordström börja jobba hos oss.

Johanna kommer närmast från Lajkat, men har främst gjort sig känd som en riktigt rolig och smart person i sociala medier. Bara på Twitter har hon 89 000 följare och hon har dessutom utsetts till Sveriges sjätte mest inflytelserika twittrare av Twittercensus.

Johanna kommer ha titeln social media manager, vilket innebär att hon kommer ansvara för allt som har med vår närvaro i sociala medier att göra. Förutom det kommer hon även vara krönikör och få göra rolig och träffande webb-tv-humor.

– Det känns svinbra. Främst är det roligt att få komma till en annan miljö och andra människor för att se vad man kan utveckla tillsammans. Och det känns bra att Nyheter24 är villiga att satsa på mig och är öppna upp för mina förslag, berättar Johanna Nordström när vi ställer den klassiska sportfrågan "Hur känns det?".

Det bästa med Johanna är hennes driv, humor och att hon har stenkoll på sociala medier. Precis det kommer hjälpa oss på Nyheter24 att nå nästa nivå.

– Det känns oerhört roligt att vi lyckats värva över Johanna. På Nyheter24 är alla journalister experter på sociala medier men med Johanna kommer vi ta det arbetet till en ny nivå. Jag är också spänd på att följa hennes utveckling som en stark Nyheter24-profil, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Tror du att Johanna kommer att äga?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.