Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotograf fångade kvinnor på bild – i samma sekund som de får orgasm

- 12/09/2016, 11:23 -

I en experimentell fotoserie fångar fotografen Albert Pocej kvinnors ansikten då de når orgasm.

I en intim fotoserie har den litauiske fotografen Albert Pocej fångat kvinnors ansikten då de når klimax, skriver Mirror.

På de stämningsfulla svart-vita bilderna är kvinnorna i olika miljöer. Vissa är tagna utomhus, andra inomhus. På en bild sitter en kvinna på ett fält med en vindturbin i bakgrunden, på en annan sitter en kvinna lutad mot en trädstam i skogen och på ytterligare en sitter en kvinna på en pianostol.

Pocej fick idén till fotografierna efter att ha drömt om den. Han hittade ungefär 20 modeller som var intresserade av att bli fotograferade. Men när de fick veta att tanken var att de inte skulle "spela" så hoppade några av dem av så i slutänden var det bara 15 modeller kvar.

Alla kvinnor på bilderna ska enligt fotografen ha fått en riktig orgasm. Vissa av bilderna är tagna med honom närvarande i rummet då kvinnan fick orgasm. Andra är tagna utan att han var där.

– I vissa fall använde jag time laps som gjorde att kameran automatiskt tog en bild varje sekund. Det hjälpte modellerna att slappna av, men vissa av dem behövde inte det.

Projektet var för Pocej även en personlig utmaning.

– Min utmaning var att fånga kvinnor när de når den högsta punkten av fysisk njutning, skriver han för Bored Panda.

Se de stämningsfulla bilderna i bildspelet här ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att mer än hälften av alla svenskar är missnöjda med vänta sitt sexliv.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du fått orgasm någon gång?