Elizas dotter var bara sex veckor – då fick hon reda på att hon var gravid igen

- 27/02/2017, 13:41 -

Den här mamman hann med inte mindre än tre barn på ett år. Bara sex veckor efter sin dotter var hon gravid igen.

Hon berättar för The Sun hur hennes pojkvän blev kritvit i ansiktet när han fick reda på att hon var gravid igen med tvillingar, bara sex veckor efter hon fött deras dotter.

Eliza Curby och hennes pojkvän Ben hade bara dejtat i tre månader när hon blev gravid första gången. De blev både glada trots den korta tiden tillsammans. Hon födde en dotter och livet var på topp.

Facebook

Ganska snart efter dotterns födsel började Eliza Curby känna sig väldigt trött. Hon trodde att det var ganska naturligt eftersom hon nyss fött barn. Men efter en tid så blev hon så trött att hon bestämde sig för att uppsöka vård.

Hon skojade och sa till sin pojkvän att hon trodde att hon var gravid. Han skrattade bort det men läkaren sa samma sak. Hon var gravid igen, denna gång med identiska tvillingar.

Det tog ett bra tag innan hon vande sig vid tanken på två barn till. Hon säger till The Sun att hon tänkte: "Stackars kropp som inte fått återhämta sig än".

Men nio månader gick och hon födde två friska barn och paret tog emot de med öppna armar. De har fått köpa en ny bil och ja, nytt av allt.

Facebook

Nu byter de nyblivna föräldrarna 140 blöjor om veckan och Eliza Curby ammar tre barn omlott. Till The Sun säger hon:

"Och nej jag kan nog inte stava mitt namn just nu. Men jag är här och jag funkar, typ"

Läs också: Den fem dagar gamla flickan föddes för tidigt – hennes leende säger allt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.