Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kajsa-Stina fick upp Måns Zelmerlöw på en dejtingapp i USA

- 22/07/2017, 16:15 -

"Sean" låtsades vara Måns Zelmerlöw på dejting-appen bumble. Vad han inte visste var att Kajsa- Stina är svensk och inte alls gick på det. Se hur hon avslöjade honom.

Att tro att någon är någon som de inte är på internet är allt annat än ovanligt. Det är alldeles för enkelt att ta en annan persons identitet genom att använda bilder från sociala medier. Ofta brukar dessa personer försöka låtsas vara någon "ingen" vet vem det är. Men ibland blir det bara fel... 

Kajsa-Stina Bogren, 18, jobbar som aupair hos en familj i New York. En vanlig app där är dejtingappen Bumble. En dag när hon swipeade i vanlig ordning fick hon syn på ett ansikte hon kände igen. Där var ju Måns Zelmerlöv.

Måns Zelmerlöw.

Bild från den flaska profilen. Bildkälla: Bumble

Men självklart så var det inte de riktiga Måns Zelmerlöw utan en person som ville träffa andra fast med stulna bilder. Och Kajsa-Stina synade bluffen och försökte få Sean att stå tillsvars men tyvärr så blockade Sean Kajsa-Stina och gav inte svar på varför han hade stulit bilderna. Kajsa-Stina hann dock anmäla honom för förfalskning innan. 

Skärmdump från dejting-appen Bumble.
Här blev nog "Måns Zelmerlöw" chockad. Bildkälla: Bumble

I ett meddelande säger Sean att han kan skicka hur många bilder som helst men att han tyvärr inte har någon Instagram. Kajsa-Stina svarade snabbt med att hon visste att han inte var Måns utan hon visste exakt vem han försökte framstå som. 

Kajsa-Stina berättar att hon tror att "Sean" lyckats lura många kvinnor innan. En av anledningarna till att någon använder sig av Måns Zelmerlöws bilder tror hon är för att amerikaner inte har så stor koll på resten av världen. Och självklart på en sångare från Sverige. 

– Jag tror definitivt att han lurar massa! Folk här har en förmåga att bara se saker från sitt egna perspektiv och land. De har ingen aning om vad som händer runt om i världen.

Bättre lycka nästa gång "Sean". Men kanske borde du visa dig själv istället?

Se också också videon om kvinnan som fick reda på att hennes föräldrar var syskon

Läs också om Anna som trodde hon hade mött sin absoluta prins

Hade du skrivit till Mums om han var på Tinder?