Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hemska bilden visar varför mobilladdaren kan vara farlig

- 11/10/2017, 22:35 -
Den obehagliga brännskadan.
1 av 2

Den obehagliga brännskadan.

Facebook

Mobilladdare
2 av 2

Mobilladdare

Google

En olycka händer så lätt men leder ofta till obehagliga konsekvenser, som i Courtney Davis dotters fall. Varning för starka bilder.

Det var när Courney Davis 19 månader gamla dotter hade lagt sina vantar på en inkopplad mobilladdare som hon skadade sig. Dottern hade börjat att suga på andra sidan av laddkabeln. På bara några sekunder var halva sidan av munnen sönderbränd, skriver Dagens Dk.

– Vi tog henne direkt till läkaren, som bekräftade att hon hade fått en elektrisk brännskada. Skriver Courtney på i ett inlägg på Facebook.

Nu vill Courtney varna andra föräldrar för den dolda faran. I Facebookinlägget har hon valt att dela bilder på den skadade munnen.

Det framgår inte vilken typ av laddare som användes vid händelsen. Ofta är det så att kopior köpta på internet inte har en inbyggd säkerhetsfunktion.

Hon skriver i sitt inlägg att hon inte brukar ha laddaren i eluttagen, men att hon just denna dag hade haft mycket att tänka på och glömt det. Vilket hon bittert fick ångra.

Trots omständigheterna verkar dottern må bra och munnen läker som den ska. 

Se också videon på när Harry undviker en dödsolycka

Läs också om eldslukerskan som tände eld på sig själv

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du bränt dig någon gång?