Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Enkla knepet: Så gör du för att inte ta på dig själv bland folk

1 av 1

Pixabay

Nyheter | 13/11/2017 19:30

Komikern Luis CK har erkänt att han onanerat framför kvinnor – och att han nu vet bättre. Men vad gäller egentligen?

Det kan ju verka väldigt krångligt eller hur? Om man verkligen vill dra fram schlasen och onanera framför någon, men inte riktigt vet om man ska göra det eller inte. 

Kolla bara på hyllade komikern Louis C.K, som nu erkänt att han flera gånger dragit fram sin penis och onanerat framför kvinnliga komiker – utan att fråga.

Och trots att onani-attackerna ska ha skett så sent som på 00-talet, när Louis C.K var en fullvuxen människa, menar han att han inte förstod att det var opassande att onanera framför folks om inte bett om det. 

Louis C.K. menar att han nu lärt sig att man inte gör så, men vad ska man egentligen tänka på när man verkligen verkligen vill onanera framför någon. 

1. Gör det inte 

Ha grundinställningen att folk runt omkring dig inte vill se dig onanera. Det är en ganska bra början.

2. Fråga

Om du verkligen vill onanera framför någon och känner att du fått de rätta signalerna – som att du ligger bredvid personen och hen har handen på din penis – kan det faktiskt finnas en chans att det funkar. Men det är alltid bra att fråga ändå. 

Om du frågar och får ett nej, eller om du får känslan att personen du frågar känner sig obekväm, eller känner sig tvungen att säga ja, återgå till punkt ett. Det är alltid bättre att inte onanera framför någon om man är osäker. 

3. Undvik folksamlingar

Om du verkligen är jättekåt och bland folk som du inte är helt säker på vill se dig onanera – hitta ett ställe där du kan vara ensam. En toalett funkar bra. 

Sådär, inte så jättesvårt va? Nu vet du hur du ska göra nästa gång du känner att du verkligen vill onanera. Ganska enkelt va?!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Se även: 5 saker du kan göra efter sex för att ta hand om ditt underliv