- Foto: Pixabay

Enkla knepet: Så gör du för att inte ta på dig själv bland folk

Komikern Luis CK har erkänt att han onanerat framför kvinnor – och att han nu vet bättre. Men vad gäller egentligen?


Det kan ju verka väldigt krångligt eller hur? Om man verkligen vill dra fram schlasen och onanera framför någon, men inte riktigt vet om man ska göra det eller inte. 

Kolla bara på hyllade komikern Louis C.K, som nu erkänt att han flera gånger dragit fram sin penis och onanerat framför kvinnliga komiker – utan att fråga.

Och trots att onani-attackerna ska ha skett så sent som på 00-talet, när Louis C.K var en fullvuxen människa, menar han att han inte förstod att det var opassande att onanera framför folks om inte bett om det. 

Louis C.K. menar att han nu lärt sig att man inte gör så, men vad ska man egentligen tänka på när man verkligen verkligen vill onanera framför någon. 

1. Gör det inte 

Ha grundinställningen att folk runt omkring dig inte vill se dig onanera. Det är en ganska bra början.

2. Fråga

Om du verkligen vill onanera framför någon och känner att du fått de rätta signalerna – som att du ligger bredvid personen och hen har handen på din penis – kan det faktiskt finnas en chans att det funkar. Men det är alltid bra att fråga ändå. 

Om du frågar och får ett nej, eller om du får känslan att personen du frågar känner sig obekväm, eller känner sig tvungen att säga ja, återgå till punkt ett. Det är alltid bättre att inte onanera framför någon om man är osäker. 

3. Undvik folksamlingar

Om du verkligen är jättekåt och bland folk som du inte är helt säker på vill se dig onanera – hitta ett ställe där du kan vara ensam. En toalett funkar bra. 

Sådär, inte så jättesvårt va? Nu vet du hur du ska göra nästa gång du känner att du verkligen vill onanera. Ganska enkelt va?!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Se även: 5 saker du kan göra efter sex för att ta hand om ditt underliv









/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.

Polen: Framsteg i spannmålstvist med Ukraina

I slutet av februari övervägde Polen att tillfälligt stänga gränsen mot Ukraina. Nu är de båda länderna nära en lösning på spannmålstvisten, enligt Polens premiärminister Donald Tusk.

Polisen i Vaggeryd rapporterar om trafikolycka

"Flera polispatruller på plats vid trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Ryssland fortsätter påstå att Ukraina hade någonting att göra med terrordådet i Moskva den 22 mars, då minst 143 personer dödades i ett konserthus.

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.