Söndag 9 Maj
Stockholm

Här är tecknen på att hen tyvärr inte är den rätta för dig

Tecken på att personen du är med inte är rätt för dig
1 av 2
Finns det några tecken på att personen du är med inte är den rätte för dig?. Foto: Shutterstock
Ett lyckligt kärlekspar
2 av 2
Nyheter24 frågade relationsexperten Charlotte Sander. Foto: Shutterstock

Finns det några tecken på att någon inte är rätt för dig? Nyheter24 frågade relationsexperten Charlotte Sander.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är min partner rätt för mig? Är hen verkligen "the one"?

Nyheter24 ringde upp Charlotte Sander som är relationsexpert, samtalsterapeut och driver sajten relationsexperten och frågade om det finns några tecken på att någon inte är rätt för dig.

– Det är de klassiska tecknen, som exempelvis att någon är mest inriktad på sin egen bekräftelse och inte så intresserad av att prioritera dig. Om hen inte lyssnar på dina behov är det också ett tecken, förklarar Sander för Nyheter24.

Med det i åtanke är det inte heller ett gott tecken att din partner inte är beredd på att mötas halvvägs i förhållandet, utan tycker hela tiden att du ska anpassa dig.

– Alla brev som jag får till mig med människor som säger att de har träffat kärleken och i början av breven berättar med stora och målande ord hur perfekt deras nya partner är och hur de äntligen hittat rätt, så finns det nästan alltid ett litet "men" på slutet.

Bildkälla: Shutterstock

– Det är det där som skaver, som är magkänslan och det som gör att man ska vara försiktig och se tiden an för att kunna avgöra om det är den rätta.

Sander menar också att man inte kan vara exakt 100 procent säker på att någon är den rätta. Dock kan man ha känslan av att relationen känns precis som det man har längtat efter och vill ha.

– Jag tror att vi tränar oss på att hitta den rätta. Kanske handlar det också om att ju äldre man blir desto bättre vet man vad man mår bra av och vad man vill ha. Eller så är det så att man också kommer till insikten om att vara den rätte för sig själv först, säger Charlotte Sander till Nyheter24.

Du kanske också vill läsa om vad experten säger om att bli tillsammans med ett ex?

TV: Sju meningar du borde hålla koll på om din partner säger

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela