Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad smakar egentligen nya Nocco Jubileum? Här är deras svar

- 05/01/2018, 16:12 -
Vad smakar egentligen nya Nocco?

Smaken är tydligen som baken när det kommer till Noccos nya smak. Delad alltså.

Nocco/Shutterstock/Facebook (Montage)

Många fans av Noccos funktionsdryck har fått sig en riktig tankeställare när dryckesföretaget lanserade en ny smak i slutet av förra året. Nyheter24 har pratat med Nocco om vad det egentligen smakar.

I slutet av december lanserade det populära dryckesföretaget Nocco en helt ny smak. Med en festligt guldig burk var målet att fira företagets treårsjubileum genom den här limiterade smaken. 

Noccos nya smak
I en elegant guldkostym går den nya begränsade smaken klädd. Bild: Nocco

Men att veta exakt vad den smakar var ett mysterium. Det står ingenstans på burken vad den egentliga smaken är – och snabbt växte frågan på sociala medier: vad är det egentligen för smak?. 

Därför var vi på Nyheter24 naturligtvis tvungna att vända oss till företaget själva för att reda ut det här en gång för alla. 

– Vi testade olika smaker och landade till slut i att smaken bäst definieras som ”jubileum”, säger Mikael Lindgren, kommunikationschef för Nocco, till Nyheter24.

Gissningarna på Noccos officiella Facebook-sida har varit extremt blandade. Från apelsinchoklad, mandelkubb och lakrits till päron, citron och tutti-frutti. Spridda skurar med andra ord. En av kommentarerna lyder: "Fantastiskt hur många olika smaker denna dryck har. Folks smaklökar skiljer sig verkligen något otroligt".

Längst ner i artikeln kan du rösta på vad du tycker att "Jubileum" smakar som.

Vad smakar Nocco?
Många blandade åsikter om vad Noccos nya egentligen smakar. Bild: TT/Facebook (Montage)

Men det verkar som vi aldrig någonsin kommer veta exakt vad den smakar – för det är nämligen upp till den som dricker.

– Vi tog fram den här smaken som ett tack till alla konsumenter och ambassadörer som har varit med oss på resan och ville därför höra deras tolkning. Alla förslag är välkomna!, säger Mikael Lindgren.

Så med andra ord så smakar den exakt vad du självt tror att den smakar. ¯\_(ツ)_/¯

Läs också en debattartikel som handlar om att energidryck inte får förbjudas.

TV: Tar du p-piller och dricker energidryck? Då måste du veta detta

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.